Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Şelale aparatına gerek yok onu takarsan suyu döndürmez. Zaten gucu cok fazla degil senin filtrenin hayvani rahatsiz etmez. Hava kabarcığı şeyini kullanmama gerek yok.Bu arada hava kabarcığı veren aparatı mı kullanmalıyım şelale aparatını mı?
Elyaf daha iyi kir tutar ve suyu daha iyi filtreler. Ben sungeri kestim biraz küçülttüm etrafina elyaf sardım sungerin. İyi temizliyor.İç filtremin içinde sünger var. onu çıkarıp elyaf mı koymalıyım sizce yoksa dursun mu? hangisi daha iyi temizler? mekanik veya biyolojik o konuları tam bilmiyorum.
önüne geçtiğinde savrulduğu için arka camdan öne doğru konumlardırdım köşeye. bu şekildede suyu döndürür mü?Şelale aparatına gerek yok onu takarsan suyu döndürmez. Zaten gucu cok fazla degil senin filtrenin hayvani rahatsiz etmez. Hava kabarcığı şeyini kullanmama gerek yok.
Nasıl yaptığını anlamadim fotoğrafi var miönüne geçtiğinde savrulduğu için arka camdan öne doğru konumlardırdım köşeye. bu şekildede suyu döndürür mü?
Filtreden cikan su cama mı vuruyor?maalesef telefon bozuk. şöyle anlatayım.
filtre duvara bakan tarafta yani yan camlar değilde ön camlar.
o şekilde konumlandırdım köşeye.
O akış hızını biraz düşürür ama döndürür yine.
Arka cam neresi oluyor?
duvara bakan taraftaki cam.Arka cam neresi oluyor?
Iyi yapmışsın cama vuracak sekilde ayarlı kalsın.çok savuruyordu hayvan da doğal olarak çok yüzmek istemiyordu savurduğu için o yüzden cem bey ile böyle bir çare bulduk.
ama köşede sol köşeye konumlandırdığım için sadece orası hareketli sağ taraflar durgun oralar temizlenmezmi ki?Iyi yapmışsın cama vuracak sekilde ayarlı kalsın.
Temizlenir bence. Bir sure test et böyle temizlerse boyle kullanmaya devam edersin.ama köşede sol köşeye konumlandırdığım için sadece orası hareketli sağ taraflar durgun oralar temizlenmezmi ki?
Filtreyi zemine yakin konumlandir. Ama dikkat et kumları çekmesin.bu arada dipte yine birazcık kir kalıyor onları filtre çeker mi ki?