benim kaplumbağa daha yavru olduğu için direk uçuruyor filtreAma hayvani nasil savuruyor anlamadım benim 40 litre su var 880lt filtre var 15W. direkt suyu donduruyor hyavam rahatsiz olmuyor.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!benim kaplumbağa daha yavru olduğu için direk uçuruyor filtreAma hayvani nasil savuruyor anlamadım benim 40 litre su var 880lt filtre var 15W. direkt suyu donduruyor hyavam rahatsiz olmuyor.
kum yok yakında alacağım silis kum.Filtreyi zemine yakin konumlandir. Ama dikkat et kumları çekmesin.
Zemine yakin konumlandir daha iyi çeker. Zemine yapıştırma ama.kum yok yakında alacağım silis kum.
zaten zemine çok yakın değil hayvan altına girer de çıkamaz boğulur diye korkuyorum.Zemine yakin konumlandir daha iyi çeker. Zemine yapıştırma ama.
Hayır şelale suyu cok karıştırmadigi icin kumu etkilemez. Senin filtre cok güçlü olduğu icin kumu döndürüyor. Ayrica filtre alt tarafindan da pislik cektigi icin kuma cok yakin filtre de kumu içine çeker.bayramdan aktif olamiyorm selale kum alinca kumu tozutur bence
Pervane kısmı motora yakın kısım.Yani pervane tarafı neresi oluyor onu anlayamadım, süngerin olduğu kısımdaki yuvarlak boru gibi şey mi?