Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sunsun hj 752

Cimcime

Bronz 2 Üye
Selamlar sunsun hj 752 aldım hocam bunun motoru dönmüyor bildiğiniz yerine ıturunca sıkışıyor ya pervaneli kısım ben mi yanlış bişey yaptım diye düşündüm de yok bileiğiniz sıkışıyor defolu ürün sanırım şuan pervaneyi tuttuğumda oynatamıyorum böyle olmaması lazım değil mi

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 12
Bu normal şartlarda kendi kendine oturmalı değil mi boşluğa

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 15
Pervane fişe takınca döner. Pervane yerine tam oturmuş mu?

Fişi takınca motordan ses geliyor mu?

Sıkışıyordu cem bey bildiğiniz dönecek gibi değildi yuvasına pervaneyi anca itince oturtabiliyordum fişe takınca da dönmüyordu suda denedim zaten ilk hiçbir şey olmadı bide çıkarıp dışarda taktım prize pervane dönmedi iade ettim inşallah yeni üründe de bi sıkıntı yaşamam

Böyle manyetik bişey sanırım bu pervane zaten cem bey tam yuvaya oturtmadan yaklaştırdığımda pervane kısmını etkileşime giriyor gibiydi titriyodu pervane hafif ama yuvaya tam oturduğunda hiçbir hareket yoktu

Pervane yuvası çevresinde bakır sarmal vardır. Fişi taktığınızda akım manyetik alan yapıp metal silindiri döndürür. İçinde lehim atmış olabilir. Değişimi yaptıklarına göre sorun yok o zaman. Bu tip fabrikasyon hatalar olabiliyor. Size denk gelmiş.

Geri