Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sunsun hj752

turtles07

Yeni Üye
Merhabalar. Soho 808c iç filtrem vardı. Babama ısrarla dememe rağmen daha doğru olduğunu düşünerek filtrenin üst kısmını su üstüne çıkarttı. Sanıyorum motoru yandı, çalışmıyor. Şimdi sunsun hj752 almayı düşünüyorum. Su üstüne çıkabilecek birşey olsun da.. Babam yine su üstüne çıkartacaktır çünkü. Sunsun hj752 su üstüne çıkartılırsa sorun yaratır mı acaba?

Su dışında motor yanar.

Evet onda da motor yukarıda.

Sizde dış filtre vardı diye hatırlıyorum.

Sobo wp 1301f yada 1302f modelinde motor alttadır. Bunlara elyaf zeolite konabilir.

Maalesef dış filtre yok. Yine de Sobo wp 1301f yada 1302f modellerinden birini seçsem olur mu? Dış filtre ile ilgisi yoktur sanıyorum?

Bu sirkülasyon anlamında yavaştır suyu tepe hortumundan verir, uzak taraftaki kirler olduğu yerde kalabilir. Ama filtrasyonu daha iyidir. Hayvan tabanda dolaşırken kirleri havalandırırsa filtre yakalar.

Teşekkürler Cem Bey. Dip temizliği için sifon kullaniyorum, sizin tavsiyenizle almıştımm ve oldukça memnunum. Ben bunlardan birini alayım. Iyi günler

Geri