Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Super Fish Aqua-Flow 100 İç Filtre hk. soru

soner231

Bronz 1 Üye
Super Fish Aqua-Flow 100 İç Filtre (200 L/H)

mailto:/?urun-9972-Super-Fish-Aqua-Flow-100-ic-Filtre--200-L-H-.html
nasıl bir filter hiç kullanan oldumu ve 11 lt akvaryuma büyükmü gelir ?

http://arkadaspet.net/detay.asp?id=3921&CatID=15
bende bu ürün vardı suyun içinde kalan kabloda açılma olmuş sarı ve yeşil kablosu gözüküyordu acaba sıcaktan olabilirmi ısıtıcının ayarı kaçta olmalı

eğer yukarıdaki ürün akvaryum için uygun derseniz alacağım

Cvp: Super Fish Aqua-Flow 100 İç Filtre hk. soru

şimdi sizde olan üründen güç açısından daha düşük önceki filtrenizin akıntı hızı hayvanları etkilemiyorsa bu hiç etkilemez. 11 litrelik akvaryum için 25 wattlık ısıtıcı idealdir. akvaryumunuzda daha büyük varsa en başta su ısısını derece ile kontrol ettikten sonra ayarı 26-28 derece bantında ayarlayın. büyük wattlı ısıtıcılar su az olduğundan üstünde gösterdiği dereceden daha fazla suyu ısıtabilir. o zaman ayarını biraz daha düşürerek 26-28'i dengeleyebilirsiniz.

peki yine dophin iç filtre kf -350 mi alayım çünkü kablosu kopmuştu acaba ısıtıcı yaparmı diye sordum 25 watlık ısıtıcı var ısıtıcıda bu linkteki

mailto:/product_info.php?products_id=312498&osCsid=ka4trjtco4tlo728bnuhvkl0b4

cem bey ilginize teşekkürler

ısıtıcı su içinde onun yaptığını sanmıyorum. kablodaki yırtılma ya eskime yoluyla aşınmaya sebep olur ya üretim hatası yada dış darbe ile siz ısıtıcı derken oda içi elektrik ısıtıcısını diyorsanız oda mukavemetini kaybettirir.

ben ısıtıcı derken akvaryum iç ısıtıcısından bahsettim

ısıtıcıyla nasıl bir teması var onu anlamadım. yatay mı konumlandırdınız. filtre kablosu ızgara kısmına değiyorsa yapabilir. yerini değiştirin. açık kısmı her ihtimale karşı suya dayanımlı silikon ile yapıştırırsanız idare eder.

yok yatay konumda deymiyor yukarıda verdiğim filtreyi denedim büyük geldi . oyuzden cem bey bana iç filtre öneririmisiniz gidip yarın alayım

hepsi üç aşağı beş yukarı birbirine emsal. benim ufak aldığım resun marka idi. sonra jeneca marka aldım içinde seramik aksam vardı bu aşınmaya karşı dayanımlı. ve çıkış kısmında uzatmalı aparat var. bunu su üstünden yan cama vurduruyorum. hem akıntı basıncı olmuyor. hemde suya hava kabarcığı vererek oksijen almasını sağlıyor.

Geri