Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tekrar baktım şimdi lambanın altına koymuştum suya inmiş gözleri açık sorun yok gibi görünüyor galiba üşümüşGözlerini bazen açıyor aldığımızda hareket ediyordu gözleri açıktı kabuğu sert çok hareket etmiyor şuan camı açık unutmuşum o yüzden olabilir mi ne yapmalıyım
Tamam teşekkürler çok uyuması normal mi?kuru alan 32 derece olacak.
Isıyı ölçmek içinde kuru alan üzerine dereceyi yatırıyoruz yarım saat sonraki ölçümde 32 derece olduğu nokta uygun mesafedir.
Yem olarak gammarus veriyorum stick yem yemedi. Vitamin felan almam gerekiyor mu?Tamam teşekkürler çok uyuması normal mi?
Sıcakta çok durursa 3 saatten fazla suya indirin yada islatin azicik özellikle kafasını. Su seviyeniz az sanırım. Su hacmi kaç litre?Tamam teşekkürler çok uyuması normal mi?
Tamam teşekkürler vitamini hangi marka önerirsiniz?Carnivor yavrular için sert yemdir. Suda yumuşamadan yemede zorlanırlar. Yetişkinler hap gibi yutuyor.
Ek olarak gammarus yemde alın. Sera, tropical, tetra, dajana markalardan biri olur.
6 cm kabuk boyunu geçince tropical biorept W yemi de alın.
TeşekkürlerEn iyisi sera reptilin o aşırı pahalı. İkinci sırada deep fix reptivit.