Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

suyu bulandırmadan kum koymak

huluyalgın

Bronz 4 Üye
şu sitede alt taraftaki videoda gösterilen yöntem ile kum koydum ve hiç bulanmadı. ben de sizinle paylaşıyım dedim. mailto:/evcil-hayvan-petshop/beyaz-silis-akvaryum-kumu-30-kg-kargo-dahil-79527806#product-information

cem isimli mod'un önerisidir.

Cvp: suyu bulandırmadan kum koymak

Gerçekten başarılı bir yöntemmiş. İlk defa görüyorum. Biraz uğraştırıcı ama değer.

Paylaşım ve tavsiye için teşekkürler, yabancı bir kaynaktan buna benzer bir tekniği görmüştüm ama hiç uygulayamamıştım, taban malzemesini yeni serecekler için güzel bir fikir...

işe yaradığına sevindim. benim üzüldüğüm kısım benim kumla işim bittikten sonra görmem. bu kumda bulanıklık yaratma işi bizim için büyük sıkıntı oluşturan bir durum. yeni başlık altında açman iyi olmuş.

Suyu koyduktan sonra eklemeler için özellikle çok faydalı. Her ikinizede teşekkürler arkadaşlar.

en büyük sorun kumu şişeye doldurmak oldu. kendimi kumla oynayan çocuk gibi hissetttim =)

Geri