Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Suyu ne kadar olmalı?

_atesimge

Yeni Üye
Merhaba kaplumbağamı sahiplendirecektim ancak vazgeçtim kaplumbağama gerekli eşyaları aldım şu anlık 60 uzunluk 24 en 30 derinlik ölçülerinde akvaryum ısıtıcı iç filtre uva uvb lambası temin ettim ancak kuru alan yapamıyorum bunun için öneri ve ya satış yapılan petshop varsa bilgi rica ederim. Diğer bir konu internette video izledim kaplumbağa uzunluğu çarpı iki akvaryum için olması gereken su miktarıymış bu doğru mu? Kaplumbağa uzunluğu 4 cm ayrıca denemek için kaplumbağayı akvaryuma koydum ama plastik kapta yaşadığı için yüzmüyor taş gibi zeminde duruyor bunu nasıl çözebilirim?

Tam batan model su ısıtıcı olması kaydıyla minimum 15 cm su derinliği olacak.

Uva ampul ayrı mı yoksa uva+uvb kompakt mı?

Yem olarak tropical axolotl yem ve sera, tetra, dajana markalardan birinin gammarusunu alın. Sabah stick akşamları gammarus verin.

Kuru alan örnekleri burada mevcut. İster kendiniz yapın ister alın. Link olarak bilmiyorum.

Tam batan model su ısıtıcı olması kaydıyla minimum 15 cm su derinliği olacak.

Uva ampul ayrı mı yoksa uva+uvb kompakt mı?

Yem olarak tropical axolotl yem ve sera, tetra, dajana markalardan birinin gammarusunu alın. Sabah stick akşamları gammarus verin.
Yemi mevcut ampul kompakt. Ayrı değil. İç filtreyi nasıl kullanacağım peki teşekkür ederim

Kompakt olanlar ısı vermez. Şu an kullanıp ziyan etmeyin. 7-8 cm kabuk boyuna gelince kullanırsınız.

Şu an gerekli ihtiyacı yemlerden alır.

Bu ampullerden alın. Klasik 40 watt yada halojende 42-46 watt alın hayvan ufak.

Son düzenleme:
Kompakt olanlar ısı vermez. Şu an kullanıp ziyan etmeyin. 7-8 cm kabuk boyuna gelince kullanırsınız.

Şu an gerekli ihtiyacı yemlerden alır.

Bu ampullerden alın. Klasik 40 watt yada halojende 42-46 watt alın hayvan ufak.
Tamamdır teşekkür ederim

Geri