Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Suyun Altından Çıkmıyor

beremi

Bronz 4 Üye
Kaplumbağalarımdan birisi suyun dibinde kumu kazıp bi yer yaptı yaklaşık 2-2.5 saattir aynı yerde oynamıyor arada kafasını çıkarıyor kabuğundan bakınıyor geri sokuyor sonra kafasını bi sorun mu var acaba bunalıma falan mı girdi hayvan 

Cvp: Suyun Altından Çıkmıyor

kabuk boyu ve biliyorsan yaşı ne kadar dişi mi erkek mi ? hayvan res mi çizgili kaplumbağamı ?

cem' Alıntı:
kabuk boyu ve biliyorsan yaşı ne kadar dişi mi erkek mi ? hayvan res mi çizgili kaplumbağamı ?

yaşları sanırım 4 kabuk boyları 7-8 cm arası dişi mi erkek mi bilmiyorum res kaplumbağa yaşlarınıda daha parmak kadarken aldım 4 yıl önce ordan hesapladım kesin değil yani 4 yıldır birlikte yaşıyolar ufak tefek sürtüşmeler haricinde hiç kavga etmediler sürekli birbirlerinin üstüne falan çıkıyolar oyun oynuylar sanırım

hayvan kendine yer açıp dinleniyor. orayı kendine yer bellemiş. bazıları bu şekilde davranış gösteriyorlar. yumurtlama amaçlı olsa iştah kaybı ile birlikte aranma dolanıp bakma da olur.

Geri