Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Suyun sararması

YemreKozenn

Bronz 5 Üye
Akvaryumdaki su 3 5 gün içinde sarariyor. Sarı siliskumdan kaynaklı olduğunu düşündüm fakat defalarca yıkadım. Akvaryumda iç filtre ve pipo filtre var ama bu sararmanin önüne geçemedim. Ne yapmalıyım
1000037690.jpg

Büyüdüğü zmn sıkıntı olur ve kaplumbağayı oradan çıkarırken balıklara alıştığı için ayırırken stres olabilirler

Sararma kaplumbağadan kaynaklı idrara bağlı amonyak fazla olduğunda su sararır. Buna amonyak patlaması deriz. Bu yoğunlaşırsa hayvanları zehirler.

Filtrenin hava kabarcığı yapma özelliği var ise çalıştırın suya oksijen girsin.

Filtre sobo 808c köşe filtre mi o ise alt hazneye elyaf üst hazneye zeolite koyun.

Cem abi merhaba benimkinin filtrede şelale şeklinde var ama siz takmayon demiştiniz içinde bir şey varmış hayvanları zebirlrr mi ne öyle bir şey demiştiniz

Hatırlamıyorum. Nasıl bir şeydi?

Geri