Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

sylvania uvb lamba %6 uvb ?

samet52

SKF Delisi
mailto:/Sylvania-Reptistar-Minilynx-6-UV-23-Watt,PR-7717.html

bu uvb lambayı sipariş ettim uygunmudur acaba ?

Cvp: sylvania uvb lamba %6 uvb ?

lambalarla ilgili okuduğum bir yazıda uva'nın daha iyi olduğu yazıyordu. uvb'de iyidir. fakat D3 vitamini ile takviye yapmak gerektiği söyleniyordu.

uvb daha önemli aslında , d vitaminini uvb lambalar veriyor

Isıtma olarak da uva lı neodym lamba kullanıyorum

Isıtma olarak da uva lı neodym lamba kullanıyorum

samet doğru söylüyormuşsun ben yazıyı yanlış okumuşum. D3 açısından uvb daha iyi üreme gelişimi ve uzun ömür açısından uva daha iyiymiş.

evet onun için ısıtma olarak uva etkili jbl neodym lamba kullanıyorum uva doğal davranışları da tetikliyor :) uvb de kabuk,gelişim, d vitamini açısından kullanılıyor

evet bendeki uva'da seninkiyle aynı. D3 almıştım ziyan olacak diyordum. kullanmaya başlayım. sağolasın. dikkatimi çekmesen böyle devam edecektim.

Sipariş ettiğiniz lamba gayet uygun Samet bey.

yardımcı olduysam ne mutlu , uvb alırsanız devit3 ü kesersiniz doz aşımı olabilir çünkü

dün sipariş verdim bugün kargoya verdiler kafamı duvara vuruyorum :bangin: hızlı aldan aldım diye 2 hafta bekledik boşuna

Geri