Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!AEK' Alıntı:Nasılda çıkıyor kuru alanaBence çekim gayet güzel olmuş, tebrikler.
Su seviyesi biraz tehlikeli sınırda değil mi?
AEK' Alıntı:Benimkilerde tam kuşağın kenarından kayıyor. Büyüme hızına göre zaman geçtikçe önlem almalıyız. Bir gün kolunu uzatım başını dayarsa uçar mazallah.
Antalya diye hatırlıyorum. Oradaki sıcaklık muazzamdır bu aylarda. Arda ekleme yaparken birazda çekip serince daha fazla su eklenme imkanı iyi olur.
cem' Alıntı:yalnız o koyduğun soğuk suyu eklemeden hayvanı çıkar. yoksa sersemletici etkisi olur. döktükten sonra suyu karıştır bir dakika bekle ve hayvanı öyle koy. akvaryumu pencereden en uzak kısma al. 35 derece filtrenin motorunu soğutma yapamayacağı için yakabilir. 35 derece bütün filtreler için üst sınırdır. ayrıca dereceyi akvaryumun dibinden 6-7 cm yukarısına denk gelecek şekilde sabitle daha iyi netice verecektir. kuru alan üstünde olmaz.
bu arada sıpa kuru alanı iyi benimsemiş onu da söylemeden geçmeyim.
bumble bee' Alıntı:Masallah hem kaplumbaganiz hemde kuru alan duzeniniz guzel gozukuyor. Yalniz videoda dikkatimi ceken dis filtre sesi. İnsallah yanlis tahmin degildir ses konusunda ama bu kadar ses rahatsiz etmiyormu ? En azindan ben yattigim odada bulunduruyorum akvaryumu. Akvaryumu biraz daha buyutup dis filtreye gectigim zaman gece bu ses rahatsizlik vermezmi ki ? Belki kapanir bir özelligi vardir belirli zaman diliminde ?