BlackEagle
Bronz 4 Üye
- Katılım
- 30 Eyl 2024
- Mesajlar
- 40
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Sanırım iki kaplumbağam da erkek. Dediğim gibi 3 ve 4. Fotoğraftakini dişi diye almıştım ama erkek çıktı. Aralarında kavga yok ara sıra kur hareketi yapıyor açık renkli olan diğerine. Üst üste falan çıkıyorlar genel olarak iyi anlaşıyorlar. İlerleyen zamanlarda bir sorun olur mu bu durum?
Hayatlarında hiç dişi olmayacak olması ikisi için bir sorun yaratır mı peki hocam? Birbirlerine saldırmıyorlar ama hiç görmedim kızarıklı vs de yok hiç.İkiside erkek.
O kur değil alfa çatışması. Her gün ara ara olacaktır. Ufak kızarıklıklar olağandır. Ağır deri hasarı uzuv kaybı olmadığı sürece durum normal seyreder.
Bence almayın,alf kavgalarını iyice kızıştırabilitHayatlarında hiç dişi olmayacak olması ikisi için bir sorun yaratır mı peki hocam? Birbirlerine saldırmıyorlar ama hiç görmedim kızarıklı vs de yok hiç.
Buraya bir dişi alsak durum ne şekilde gelişir?
Zaten dişinin kabul etmeme durumu da varmış artık keşiş gibi yaşarlar ömürleri boyuncaBence almayın,alf kavgalarını iyice kızıştırabilit