Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

tatile gideceğim kaplumbağayı ne yapayım

Atyxah

Gümüş 4 Üye
yarın mersine gideceğiz kayseride yaşıyoruz yaklaşık 1 hafta felan olmayacağım. kaplumbağayı da kutuya koyup götüreyim mi ? geçen sene kutuya koyup orada bir saklama kabının içine koymuştum

1 hafta çok götürün. Su ısıtıcıya gerek yok büyük bir kap iyi olur. Sadece ısıtma lambası ve kuru alan yeterli.

Hava sıcak su ısıtıcıya gerek yok. Bir hafta için filtreye gerek yok.

1 hafta çok götürün. Su ısıtıcıya gerek yok büyük bir kap iyi olur. Sadece ısıtma lambası ve kuru alan yeterli.

Hava sıcak su ısıtıcıya gerek yok. Bir hafta için filtreye gerek yok.
kuru alan olmasa olur mu çünkü hiçbir imkanımın olmadığını farkettim, 5 günlüğüne felan 5lik bidonda baksam sorun olur mu

5lik bidona götürmek için kesip koydum içerisine hiç su koymuyorum

kabuk hizasına kadar serin su koydum pek ılık değil

Götürürken kuru yerde götürün su sallanırsa kusar.

Hayvan ufak mıydı? En azından tutunacağı bir kase gibi birşey olsun.

5 6 gün boyunca 5lik şişeyi yarısına kadar doldursam orada yaşayabilir mi kuru alansız

O kadar büyükse 5 litrelik petşişe olmaz. Hiç yoksa 30 litrelik akvaryum kadar bir kap olmalı.

Kapaklı dikdörtgen şeffaf saklama kapları var.

O kadar büyükse 5 litrelik petşişe olmaz. Hiç yoksa 30 litrelik akvaryum kadar bir kap olmalı.

Kapaklı dikdörtgen şeffaf saklama kapları var.
hiç imkanım yok ki mecburen şuan pet şişede duruyor, hareket edebiliyor içrrsiinde öyle çok da dar gelmiyor yani, bir problem yaratır mı yoksa sadece konfor mu düşük olur

Konforu dibe düşecek. Süre uzun değil ama hayvan sürekli çapraz vaziyette duracak. Alternatif çapı biraz daha geniş birşey daha rahat durmasını sağlar.

Konforu dibe düşecek. Süre uzun değil ama hayvan sürekli çapraz vaziyette duracak. Alternatif çapı biraz daha geniş birşey daha rahat durmasını sağlar.
yok çapraz durmuyor normal durabiliyor dik de yan da her şekilde

Rahat hareket ediyorsa tamam. Suyu her gün yenileyin.

Geri