Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!denizkemerciler' Alıntı:Bir haftaya kadar yalnız kalmalarında sakınca yok. Zamanlayıcı priz ile ışıkları düzenli olarak yanacaksa bugüne kadar sağlıklı beslenmiş bir kaplumbağa için bir hafta aç kalması önemli bir süre değildir. 4 -5 gün için arabada talımak, yeni bir ortama yerleştirmek daha çok stres kaynağı olacaktır.
Ben bir çok defa 1 haftaya kadar en fazla yalnız bıraktım. Bu esnada ısıtıcınız vantuzkarını filtreyi ve lambalarınızı kontrol edin ve tatike gidicem diye kaplumbağaya fazla aşırı yem vermeyin.
Paraya kıtarım derseniz otomatik yemleme makineleride var ancak me kadar kullanışlı olur bilemem. Ya da anahtarı bir yakınıza verin hafta ortası bir kere ziyaret etsin. Bence bir hafta için bu soğuklarda hayvanları taşımayın.
kaplumbikforkii' Alıntı:denizkemerciler' Alıntı:Bir haftaya kadar yalnız kalmalarında sakınca yok. Zamanlayıcı priz ile ışıkları düzenli olarak yanacaksa bugüne kadar sağlıklı beslenmiş bir kaplumbağa için bir hafta aç kalması önemli bir süre değildir. 4 -5 gün için arabada talımak, yeni bir ortama yerleştirmek daha çok stres kaynağı olacaktır.
Ben bir çok defa 1 haftaya kadar en fazla yalnız bıraktım. Bu esnada ısıtıcınız vantuzkarını filtreyi ve lambalarınızı kontrol edin ve tatike gidicem diye kaplumbağaya fazla aşırı yem vermeyin.
Paraya kıtarım derseniz otomatik yemleme makineleride var ancak me kadar kullanışlı olur bilemem. Ya da anahtarı bir yakınıza verin hafta ortası bir kere ziyaret etsin. Bence bir hafta için bu soğuklarda hayvanları taşımayın.
benim kaplumbağalarım küçük yine de 10 gün bırakmam sorun olmaz değil mi ???
Gelmir' Alıntı:Ben bu yıl yaz tatiline gitmeden önce otomatik yemleme makinesi aldım. Otomatik yemleme makinesi hayatınızı kurtaracaktır. Ben önce yıllık tatilde, sonra da ramazan bayramının tatilinde kullandım. Gözüm hiç arkada kalmadı bu şekilde. Size tavsiyem, bir kereliğine 50-60 TL verin ve kaliteli bir ürün alın. Elinizin altında bulusun. İnanın, hiç pişman olmazsınız ve 3 günlüğüne bile bir yere giderken gözünüz arkada kalmaz.
bumble bee' Alıntı:Daha hiç aile ile tatile çıkmadığımdan sorun yaşamamıştım. Gittiğimde babam sorunsuz bakabiliyordu ama aile ile birlikte çıkılacak tatilleride düşünüldüğünde uygun zamanda bende alayım şu otomatik yemleme makinesinden. Penn Plax çakması dediğinize göre daha iyi modellerine bakayım, teşekkürler bilgi için