Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tavuk Kafalı kaplumbağa

sarcoptes

Bronz 4 Üye
:haha: Arkadaşlar bugün kaplumbağanın tekini elimde severken bir şey keşfettim kaplumbağam bana bakarken hafiften sağa sola hareket ettirdim ve aynı tavuklarda olduğu gibi kafa sabitti :haha: çok hoşuma gitti bayağı eğlendim bilmiyorum abartmış olabilirim durumu ama çok komikti :D neyse paylaşmak istedim sadece belki siz de denersiniz :t65y:

Cvp: Tavuk Kafalı kaplumbağa

osman hayvanları hastalık kontrolü ve kabuk problemleri dışında akvaryumdan çıkarmıyoruz. bu onlar için stres kaynağı olup tedirgin ediyor ve sonraki yaklaşmalarda bu tedirginliği üstünden atamıyor.

bunun harici bu hayvanlarda salmonella bakterisi vardır. hayvana veya akvaryuma dokunduğunda ellerini bol sabunla yıkamayı unutma. tercihimiz antibakteriyel sabundur. öncesinde yıkamak hayvanın sonrasında yıkamakta bizim sağlığımız için önemlidir.

Cvp: Tavuk Kafalı kaplumbağa

Benimki de oyle, genelinde vardir o durum sanirim.

Geri