Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tek gözünü açamıyor

bottomofheaven

Bronz 4 Üye
IMG_4072.jpeg
hiçbir sorunu yoktu yaklaşık 2.5 yıldır benimle beraber akşam bi baktım tek gözünü açamıyor nadiren açıyor biraz şişmiş gibi gözü acaba neden olur ve ne yapabilirim yemesinde bi eksilme yok hala hareketli

Ekli dosyayı görüntüle 10889hiçbir sorunu yoktu yaklaşık 2.5 yıldır benimle beraber akşam bi baktım tek gözünü açamıyor nadiren açıyor biraz şişmiş gibi gözü acaba neden olur ve ne yapabilirim yemesinde bi eksilme yok hala hareketli
forumda biraz bakındıktan sonra nöbetçi eczaneden gentagut damla alıp damlattım ama şöyle bir sorun oldu damlattıktan sonra hareket etmedi bir süre gözlerini kapatıp bekledi acaba bu durum normal midir damladan önce eski enerjisindeydi

Su ısıtıcı ve ısıtma lambasını hallettiniz mi?

Gentayı günde iki kere iki gözüne de 2 damla damlatıp 20 dk kuru ve sicak bir yerde bekletin. Damlanın gözüne işlediğinden emin olun.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambasını hallettiniz mi?

Gentayı günde iki kere iki gözüne de 2 damla damlatıp 20 dk kuru ve sicak bir yerde bekletin. Damlanın gözüne işlediğinden emin olun.
suyuna Avicap kapsül karıştırmama gerek var mı bir de kuru alana damla için çıkardığımda ses çıkarıyor böyle derin nefes sesi ilk kez denk geldim bu normal mi

Son düzenleme:
suyuna Avicap kapsül karıştırmama gerek var mı bir de kuru alana damla için çıkardığımda ses çıkarıyor böyle derin nefes sesi ilk kez denk geldim bu normal mi
Hayır suyuna ilaç karıştırmayın.
Hırıltı varsa çiğerleri iltihap dolmuş olabilir. Gentagutu günde 2 sefer ağzınada 2 damla damlatın.
Deep fix reptivit alın günde bir kere gentadan uzak bir saatte ağzına 2 damla damlatın.
Su sıcaklığını 28 dereceye getirin.

Hayır suyuna ilaç karıştırmayın.
Hırıltı varsa çiğerleri iltihap dolmuş olabilir. Gentagutu günde 2 sefer ağzınada 2 damla damlatın.
Deep fix reptivit alın günde bir kere gentadan uzak bir saatte ağzına 2 damla damlatın.
Su sıcaklığını 28 dereceye getirin.
bu ciğerlerindeki ne kadar sürede geçer ve ölümcül müdür acaba neden oldu

Sadece gentagutu damlatıp 20-25 dakika kuru yerde bekletin. İlk başta mikrobu kırarken yakar sonra düzelir. Hareket etmeyi bıraktıysa yada elini gözüne attıysa içine işlemiş demektir.

Suyunu temiz tutun. Varsa 1 damla metilen mavisi damlatın. 3 günde bir.

Sadece gentagutu damlatıp 20-25 dakika kuru yerde bekletin. İlk başta mikrobu kırarken yakar sonra düzelir. Hareket etmeyi bıraktıysa yada elini gözüne attıysa içine işlemiş demektir.

tamam teşekkür ederim

gözü kaç güne açılır peki 🙏🏻

Geri