Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tekrar firar etti ama buldum

Cvp: Tekrar firar etti ama buldum

Tarzı "Jan Valjan" a benziyor, kötü niyet yok. :rolleyes:

Abi eski dublexte bizim benim limon 2. Kattan dusup 15 gun bulunamamisti dayanikli hayvanlar aslinda biraz buyuyunce

ShaF_cK' Alıntı:
Aynen Cem abi son zamanlarda film üstüne filmler :)

Emre abi Jason Statham'ın filmlerini izletme o zaman kas yaparlar sonra :))

Jason Statham benim içinde çok iyi bir oyuncu, filmlerini kaçırmam :) Neyseki ben fazla kendimi kaptırmıyorum, ev 3. katta :)

Alisarp' Alıntı:
Abi eski dublexte bizim benim limon 2. Kattan dusup 15 gun bulunamamisti dayanikli hayvanlar aslinda biraz buyuyunce

Yavruyken daha esnek yapıları sayesinde daha dayanıklılar. Kaza bela olmasında hiçbirimizde gerisi keyifli uğraş.

AEK' Alıntı:
Yavruyken daha esnek yapıları sayesinde daha dayanıklılar. Kaza bela olmasında hiçbirimizde gerisi keyifli uğraş.

Esneklik degilde ac kalma anlaminda demistim hastalik kapmama falan gibi

Evet büyüdükçe daha dayanıklı oluyorlar ama bir duyduğum husus hastalığı belli etmeyip son ana kadar farkettirmiyorlar. Özellikle akciğer enfeksiyonu. Hep sağlıklı olsunlar, bizi üzmesinler.
Alıntın gerçekten orjinal olmuş :)

Aynen emre abi oncelikle saglikli olsunlar insan gercekten baglaniyor ya istedigi gibi soguk kanli olsun yinede bir baglanti kuruyosun

Geri