Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Temudan aldığım akrilik kuru alan, mandallı lamba ve kaplumbağa kaşıyıcı

hakan67

Bronz 4 Üye
Kaplumbağa için önceden kendim bir kuru alan yapmıştım ve çok güzel çalışıyordu. Vantuzlu idi ve hayvan büyüyüp biraz ağırlaşınca artık arada bir suya düşmeye başlamıştı bunu aldım. Akrilik vida ve somonlarıyla geldi. Cama sıkıştırmak için yine vidalı sistem kullanmışlar detaylı resim atarım. Sallanmıyor kaymıyor düşmüyor. Çok sağlam. Almak isteyen arkadaşlar için link atacaktım ancak ürün tükenmiş. Gelir gelmez linkleri atarım. Ölçülerini tam hatırlamamakla birlikte bir yemek tabağı tam sığıyor rampaya ve kuru alana. İş yapacağını düşünüyorum ortalama 2 kilo bir malzeme koydum gayet tuttu

Ekli dosyalar

• IMG-20250211-WA0014.jpg
    IMG-20250211-WA0014.jpg
    113.7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20250211-WA0015.jpg
    IMG-20250211-WA0015.jpg
    197.5 KB · Görüntüleme: 21
Evet güzel duruyor. Yalnız alana pvc paspas daha iyi olur. Bunu yolup yiyebilir. Su içi kısmı pislik bağlar.

Evet güzel duruyor. Yalnız alana pvc paspas daha iyi olur. Bunu yolup yiyebilir. Su içi kısmı pislik bağlar.
Henüz yolma işlemi yapmadı orijinal hindistan cevizi yaprağından yapılmış. Ama evet değişim olacak. Tabi akvaryumu güncelleme yapınca inşallah onu da ayarlarım

Geri