Merhaba. Forumu 1haftadir takip ediyorum.Üye olmak bugüne kismetmis. Öncelikle sayenizde 5 yıllık ölüm fanusunun 3de 1 kadarki "yaşama ortamı" esaretine son verdiğimiz için tosbik ve kendim adına sonsuz teşekkür ediyorum. 4 buçuk yıl önce bir aile dostuna tatilden dönene kadar bakması icin emanet edip sonra da hiç geri alma ihtiyacı hissetmemiştim. Taaki 1 hafta önce tesadüfen forumumuzu ziyaret edene kadar. yaptığımız ve güvendiğimiz petshopcularin ne kadar yanlış olduğunu ozaman anladım. 3 gece uyuyamadim. Ve kısitli maddi imkanlarimla resumlerdeki yaşama alanını yaptım. Daha eksiklerimiz cok en başta kum ve yem çeşitleri. Maalesef Rizede 2 çeşit yem var. Onlarda biri "abi poset yemmi vereyim" digeride "abi bu kutu kalitelidir en iyisi" olan rotifish premium yemi. Bu eksikleride giderdikten sonra tosbik cok daha mutlu olacak saynizde. İyiki varsınız.
mailto:/2lk5r8p.jpg
mailto:/2cxf6ts.jpg
mailto:/9bdn51.jpg
mailto:/ofxf0h.jpg
mailto:/2cf5a11.jpg
Ya kusura bakmayın, konuya resim eklemek için düzenleyeyim derken hepten çorba ettuk. Bi zahmet mod arkadaşlar benim beceremediğimi yaparsanız sevinirim. :$
mailto:/2lk5r8p.jpg
mailto:/2cxf6ts.jpg
mailto:/9bdn51.jpg
mailto:/ofxf0h.jpg
mailto:/2cf5a11.jpg
Ya kusura bakmayın, konuya resim eklemek için düzenleyeyim derken hepten çorba ettuk. Bi zahmet mod arkadaşlar benim beceremediğimi yaparsanız sevinirim. :$