Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tetra Aqua Safe alkol gibi kokuyor.

yosuntosun

Bordo Bereli
Tetra Aqua Safe alkol gibi kokuyor. Musluk suyunu güvenli hale getirir yazıyor fakat çok güvenemedim alkol gibi kokuyor dezenfektan atmışlar sanki içine. Hiç kullanmadım iade edeyim mi?

Su düzenleyici ve metilen mavisi karışımı ürün.

Eğer kaplumbağa için kullanacaksanız hayvanı çıkarın damlatıp karıştırın çözününce hayvanı koyun.

Bu kaplubağaya uyumlu birşey değil.

Su düzenleyici ve metilen mavisi karışımı ürün.

Eğer kaplumbağa için kullanacaksanız hayvanı çıkarın damlatıp karıştırın çözününce hayvanı koyun.

Bu kaplubağaya uyumlu birşey değil.
Birde reptosafe var sanırım benzer ürün.
Musluk suyunu klordan biraz arındırsın yeter birde hayvana zarar vermesin.

Hayvanı ayrı bir kaba alıp akvaryuma dökeceğim suya az miktarda döktüm akvaryum suyunu tamamen doldurduktan sonra hayvanı yuvaya aldım.

Klor için turtle notox kullanıyordum fakat artık gelmiyor.

Sera aquatan ve tropical anticlor da var ama onlar pahalıydı bu ikisinden birisini almam daha uygun olur sanırım.

Ürünlerde fazla bir değişiklik olmuyor. Sadece isim deşiklikleriyle satış oranlarını artırmak için çeşitlendiriyorlar.

Fiyatlar böyle artarsa daha çok ürün ortadan kalkacak.

Geri