Orhnokrrr
Gümüş 2 Üye
Bir anda su aldı içine bi zarar vermedi kaplumbağama baloncuklar çıkınca çıkardım hemen ne yapmalıyım 1-2 aylık ısıtıcı
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Garanti vs değişim yapılır mı camıCamı çatlamış. Sıcakken hava teması çatlatmış yada hayvan büyükse kabuğunu vurup çatlamış.
Kısaca ısıtıcı ölmüş. Koruma sistemi devreye girmiş ve hayvanı kurtarmış.
Tamamı su içinde miydi ısıtıcının? Su hacmi kaç litreydi? Su içinden sicakken çıkardınız mı sudan çıkarmadan önce kapatıp yarim saat bekliyoruz ısıtıcı soğusun diyeGaranti vs değişim yapılır mı camı
Tamamı su içinde 50 lt su var su değişiminde fişini çekmemişimTamamı su içinde miydi ısıtıcının? Su hacmi kaç litreydi? Su içinden sicakken çıkardınız mı sudan çıkarmadan önce kapatıp yarim saat bekliyoruz ısıtıcı soğusun diye
Tetranın yetkili Servisi ile görüştüm şimdi bize gönderin yenisini gönderelim dediler ama tamamen suyun içinde kullanmayın dedi ücretsiz değişim yapılacak@cem Hocam bende Çin malı ısıtıcı var uzerinde dik konumlandirin yaziyor ben 2 seneden fazladir yatay konumlandiriyorum birsey olmadi. Sizce sorun olur mu tam yatay degil ama 45derece yoksa tamami suya batmıyor
Su degisiminden once fişini cekin.Tamamı su içinde 50 lt su var su değişiminde fişini çekmemişim
Havası alınıp iyi vakumlanmış her ısıtıcı tam batar. Firmalar ısıtıcı ömür boyu gitsin ve fabrikasyon bir hataya karşı su kaçma vs. durumları oluşmaması için sürekli dikey konumlandırın yazarlar.@cem Hocam bende Çin malı ısıtıcı var uzerinde dik konumlandirin yaziyor ben 2 seneden fazladir yatay konumlandiriyorum birsey olmadi. Sizce sorun olur mu tam yatay degil ama 45derece yoksa tamami suya batmıyor
Büyük olmasında bi sakınca yok diye biliyorumSu degisiminden once fişini cekin.
O ısıtıcı 50litreye fazla sizin tetra 50 yada en fazla 100 almanız gerekiyordu
Değişiyorlarsa güzel.
Havası alınıp iyi vakumlanmış her ısıtıcı tam batar. Firmalar ısıtıcı ömür boyu gitsin ve fabrikasyon bir hataya karşı su kaçma vs. durumları oluşmaması için sürekli dikey konumlandırın yazarlar.
İçine su almadığı sürece sorun olmaz.
Derece ile sürekli kontrol ediyorumAkvaryumdan büyük güçte ısıtıcı, boyu akvaryuma sığması kaydıyla, daha çabuk ısıtır. Anlık elektrik çekimi yüksek olur. Derece ile kontrol edilip ayarlanması gerekir. Olduğundan fazla ısıtabilir.
Birde bu kabuğundaki beyazlık kabuk değişimiyle mi alakalıDerece ile sürekli kontrol ediyorum