Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

TetraCare Akvaryum videosu

aliyildirim

Gümüş 1 Üye
Turtle Bank diye arama yaptığımda şöyle bir video karşıma çıktı. Çok güzel bir sistem oluşturmuşlar bence fakat bizim bol miktardaki su politikamıza pek uymuyor sanırım :)

Siz ne düşünüyorsunuz ve bu değirmen sistemini Türkiye de bulmamız mümkün mü?

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-In6g24X0gM[/video]

Cvp: TetraCare Akvaryum videosu

Cok hos birsey ama anlamadigim kocaman bir akvaryum birtane kaplumbaga ve cok az su onun gibi birsey alipta yer isgal edecegine suyu doldur istedigin sekilde kuru alani koy tamamdir :)

ben videoyu açamadım.

görüntü olarak güzel fakat koyulan su miktarı bencede cok az. gereksiz bir doluluk var sanki akvaryumda. bu ürün sadece görüntü için yapılmış galiba. yoksa kaplumbağ büyüyünce ben rahat edeceğini düşünmüyorum. bir de bu akvaryumda tek kaplumbağ yaşıyor bizde genelde 2 tane olduğu için sıkıntı olur. görüntü hoş ama bana gelmez şahsen.

Sistem bence uygun değil. Bu sistem sadece hayvanın kıyıdaki yaşamını simüle ediyor. Yüzme alanı çok kısıtlı. Bunun temizliğide taşlardan ötürü zor olur. Görüntü güzel gibi ama bence kullanışlı değil. Hayvan büyüyünce de kullanmak imkansız. Sonunda hayvanın kabuğuna sürdüğü madde sanırım kabuk jeli.

Bu arada tanıtımdaki hayvan western painted turtle. Çok sevimli.

Geri