Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Toprak ve Su yeni evlerinde =)

Yukardakini ısıtıcı sandım bir an :) Elinize sağlık. Suyu yükseltince çok daha güzel görüneceğine eminim.

Suyu yükselttiğinizde eminim çok güzel olacaktır.Ellerinize sağlık :)

dış filtre almalısınız en kısa zamanda..iç filtre asla yetmez ona :/ hele o kullandığınız..ben de eskiden onu kullanıyordum, 3 günde kirleniyordu.kaplumbağalarınızın boyutlarını bilmiyorum,göremedim ama bence en kısa zamanda bir dış filtre de edinin.

Bakalım işte deneyeceğiz böyle aslında filtrede baya güçlü motora sahip resmen suyu fışkırtıyor ve üzerinde yazan 320L/h debisi var. Eğer dediğiniz gibi kısa sürede kirletiyorsa bir dış filtre ediniriz. Teşekkürler tavsiyeniz için.

Güzel akvaryum.
Yukardaki şey UVB lamba mı yoksa başka bir şey mi?

Size birkaç önerim var:
Akvaryum güzel fakat dipteki taşlar sizi zorlayacaktır.Bu taşların arasında pislik birikir ve suyu bulandırır.Bir zamanlar elinizdeki filtrenin sobo'su vardı bende ve bu modeller(dikdörtgen ve debisi düşük)temizlik yönünden pek faydalı değiller.Debileri düşük ve süngerin bulunduğu haznesi çok küçük.Birde bişey daha söylemek istiyorum.Hazır lambanız gördüğüm kadarıyla Roxin marka ve bu lambaların kablosu çok ince.Yani kaplumbağanız koparabilir.Çarpılmaz çünkü bu lambaların 20 Watt (tehlike sınırı 40 Watt)siz yinede tedbirli olun ve lambayı suyun dışında çalıştırın.Kolay gelsin.

suyu yükselttiğinizde yeni fotolarını bekliyoruz.çok güzel görünüyor.umarım kapluşlarınızla mutlu mutlu yaşarsınız.

Geri