Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

tosun ve yosunun villası 2

marin1480

Bronz 4 Üye
merhaba arkadaşlar bi önceki konuda akvaryum tam değildi ve kuru alanım dardı şimdi turtle pier geldi buyrun resimler:D
mailto:/24lkn6c.jpg
:33:
mailto:/in5t2a.jpg
:t65y:
mailto:/6rizhw.jpg
mailto:/154d2c6.jpg

Cvp: tosun ve yosunun villası 2

hayırlı olsun mehmet güzel, içine birazda kum salladın mı tam şekil olur. lamba akvaryumun içinde mi camın arkasında mı ?

içinde evet onun suya düşme ihtimali var onu ne yapacağımı bulamadım ama genede idare eder...:$:whistling::ashamed0006:

aman düşürme.:w00t: kapağı üstüne kapamışsın buhar yapıp aksamına zarar etmesin. kıskaçlı bulursan cam üstünden yataylama kuru alana çevirebilirsin yeterince boşluk payın var yada deveboynu alıp duvarla akvaryum arasına bir kutu koyup üstünede deveboynunu koyarak yükseltebilirsin. ben uv'yi öyle konumlandırdım. tepeden uv; yandan kıskaçlıyla ısıtıcı lamba.

o zaman düşmez. ara vidalarında gevşeme yoksa sorun olmaz ben ilk kullanacağım zaman elden geçirmiştim. kardeşim okuma lambası olarak kullanırdı. gevşemeyen yeri kalmamıştı. birde plastik kapağı üstüne koyduysan sıcak onu eritebilir. aslında mehmet onu lamba varken kapatmanada gerek yok. hayvanlar kuru alana çıktığında lamba ısıtıyor. gece kapatabilirsin. ben öyle yapıyorum. suya batan mavi florasanım var. onu kullandım mı gece uyumuyorlardı. onu 24:00'e kadar kullanıyorum sonra prize takılan küçük ledli kırmızı loş ışık veren ufak lambalardan alıp uzatmaya taktım. o zaman yatıp uyuyor sıpalar. led olduğu içinde uzun ömürlü.

kb8cg.jpg

Geri