Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!tubidik' Alıntı:Kapluşunuz büyüktü. Belki hastalığı atlatabilir. Monodoksla en azından 10 gün kendiniz tedavi uygulasanız. Çıkardığı ses hastalığından kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Ben çok üzülmüştüm ona. Lütfen pes etmeyin. Monodoksa devam edin![]()
LaWSuiT' Alıntı:veterinerim düzelmesini gerektiğini söylemişti ama 1 haftaya yakın süre bekledim bir düzelme görmeyince tubidik arkadasımızın önerisine baslamıstım ..
monodoks alıp sabah yarım kapsul aksam yarım kapsul seklınde uyguluyorum ama hala aynı durumda
o kadar cabalıyorum onu hayata tekrar baglamak için o kadar cabalıyorum ki :S
bu sekılde böylece onu görmek insanı üzüyor.. bu foruma girmesem simdi ölüm fanusları ile besleyecektım belkide
sizden edindiğim tecrübeler sayesinde diğer kaplumbagalarım çok mutlu bir şekilde yasıyor
geçenlerde petshoptan bir kaç ıvır zıvır almaya gittiğimde baktım ölüm fanusunda 1 tane kaplumbaga duruyor öylece
sırf onuda oradan kurtarmak için 3. kaplumbagamı aldım. belki doğru belki yanlıs ama orada öyle caresizdi