Arkadaşlar Turtle Topper geldi, akvaryumun son halini ekliyorum. Son olarak iki mango kökü de ekledim ancak onlar fotoğrafta yok. Tecrübeli arkadaşlar için bir de kuyruk fotoğrafını çektim, kahverengilikler şüphelendiriyor beni.
Benekli yavru için henüz bir akvaryum almadım, üç parmaklık suda bile çırpınıyor garibim
Gerçi artık yavaş yavaş yem yemeye başladı düzenli olarak. Raffy P'yi toz olarak, JBL ProBaby'i ise üçe bölerek yedirebiliyorum ancak. Işık sürekli açık suyun ısısını korumak için, böylece su hemen hemen tün gün 28-29 derecede. Uyumak istediğinde rampa ile kaya arasına gidip karanlık yerde uyuyor. Filtreyi ise midye ile hallediyorum. Haftada bir suyu tamamen değiştirip RES'in akvaryumundan su koyuyorum.
Bir de küçük karides akvaryumu hazırlıyorum ancak pipo filtre kullanıyorum ve hava motorunun sesi beni öldürüyor. Evden çıktığımda veya gece yatarken ancak açabiliyorum pipo filtreyi. Umarım sıkıntı yaratmaz sürekli açık tutmamak. Akvaryum zaten nano, yükü çok değil. Az sayıda karides ve java moss, su mercimeği ile moss ball'dan başka şey düşünmüyorum.
Böylece Türkiye'de bulunduğumuz süre içerisinde yine evi Rescue Center tarzı kurtarma evine dönüştürdük. Taşınırken hepsini sahiplendirebiliriz umarım.
Kedi ise Beyaz İran kedimize gelen damızlık eşi, oda geçici misafirimiz
mailto:/tyzog.jpg
mailto:/2w36iau.jpg
mailto:/2w32dcj.jpg
mailto:/33w467d.jpg
mailto:/35ml0md.jpg
mailto:/160wqpx.jpg
mailto:/2udust3.jpg
mailto:/6nw845.jpg
mailto:/10eprah.jpg
Benekli yavru için henüz bir akvaryum almadım, üç parmaklık suda bile çırpınıyor garibim
Bir de küçük karides akvaryumu hazırlıyorum ancak pipo filtre kullanıyorum ve hava motorunun sesi beni öldürüyor. Evden çıktığımda veya gece yatarken ancak açabiliyorum pipo filtreyi. Umarım sıkıntı yaratmaz sürekli açık tutmamak. Akvaryum zaten nano, yükü çok değil. Az sayıda karides ve java moss, su mercimeği ile moss ball'dan başka şey düşünmüyorum.
Böylece Türkiye'de bulunduğumuz süre içerisinde yine evi Rescue Center tarzı kurtarma evine dönüştürdük. Taşınırken hepsini sahiplendirebiliriz umarım.
Kedi ise Beyaz İran kedimize gelen damızlık eşi, oda geçici misafirimiz
mailto:/tyzog.jpg
mailto:/2w36iau.jpg
mailto:/2w32dcj.jpg
mailto:/33w467d.jpg
mailto:/35ml0md.jpg
mailto:/160wqpx.jpg
mailto:/2udust3.jpg
mailto:/6nw845.jpg
mailto:/10eprah.jpg