Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ücretsiz/Bir kaç öğünlük kara kaplumbağası yemi(Sera Vital)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asliaral

Bordo Bereli
Sera Vital Bitkisel Kara Kaplumbagasi yemini bilirsiniz. Bunun icinde,suya batan,yuvarlak olan yemlerden 40 adet civari elimde var.Artik 2 ogun mu 4 ogun mu yem eder kaplumbaganin boyuna gore,bilemem.Skt 9/2016 Benimkiler yemiyor ve suda dagiliyor. Yiyen su kaplumbagasi olan varsa,ona da verebilirim ancak bu yem kara kaplumbagasina daha uygun bence. İstanbul'dayim. Sisli ve Taksim bolgelerinde, elden verebilirim. Cope atmak istemedim, belki alamayanlar vardir veya bitki ile besleyenlere cesit olur, yada deneme olur seviyorlar mi diye.

Cvp: Ücretsiz/Bir kaç öğünlük kara kaplumbağası yemi(Sera Vital)

onları saksıya gübre niyetine at. ben öyle yapıyorum.

Saka mi yapiyorsun yoksa sahiden var mi bir etkisi?

Yok şaka değil. Kurutulmuş içerikli zaten. İçinde herşey var. saksıya su dökünce eriyip gidiyor.

O zaman bir sure bekleyelim. Eger talip cikmazsa;gubre yapip,konuyu kaldiririz

bencede berrak cem abinin dediğini yap :)

Cem, sen 1000 lik mineral aldin mi hic?Benim 2 canavara ne kadar zamanda biter kestiremiyorum.250 lik de kucuk gelir.

Gunde 40, yazin 50 atiyorum.

Tam 4 kati mi acaba kucugun?Cunku buyuklerde,kapak kisminda bosluk birakiyorlar sanki biraz.

8 ay civarı gidebilir. 250'lik bende 1.5-2 ay civarı gidiyor. bir de bu yem var ben bundan aldım şimdi mineralin yerine kullanıyorum. italyan malı. omega 3-6 var. vitamin ve mineral içeriği bakımından sera mineral yem daha geniş ve iyi. ben carnivor yemde kullandığım için bu açığı kapıyorum. fiyatıda uygun ve stickleri büyük. son kullanma tarihi ocak 2018. en son tarihli gönderin dedim.
mailto:/Product/prodac-tartafood-pellet-kaplumbaga-yemi-1200-ml/JPM017257

Ben de ayni markanin Tartafood big olanini sordum bugun bir kac kere.Skt sorunu vardi. Onu denemek istiyorum,bakalim ne kadar big..

Ben Carnivor bitince daha almam.Sadece tek tip olarak uygun mu bana ,minerale alternatif?

Seninkiler kacar cm oldu Cem? Akvaryumda bir degisme/gelistirme var mi?

Dişiler 20 cm'ye yaklaştı. Erkeklerde boy atıyorlar küçük olanda bayağı boy attı. Her hafta plaka atıyor. Akvaryum aynen duruyor. Arada yaprak topluyorum yine.

Minerale tam olmasa da alternatif. Bunda omega 3-6 var. Gördüğüm en iri stick yem. Bir tanesi normal iki stick yeme denk belki dahada büyüktür.

Juenden al. Bu sene getirmeye başlamışlar sanırım. Önceden görmemiştim.

Donusumlu yem almak istiyordum, o yuzden bu dedigini dusunecegim.

Karides ve anayem de bitmek uzere,onu da farkli alacagim.

Kisaca Vital disinda,hepsini farkli alacagim.Ancak Jbl haric.Agil ve Calcil'de olumsuz seyler oldu,yaramadi.

Senin disiler,benimkileri sollamis.Benim disi icine dolgunlasiyor sanki,agirlasti.Bi de yukseklik artmis olabilir.Bir genisleme var yuvarlak hacminde de ama boya gitme yok. Demek ki sonradan duzelme olmuyor.

Oglan cok zayifti geldiginde,normale dondu.Boyu da 1 cme yakin uzadi. Disiyle boy olarak ayni gibiler ama yanyana cok komik duruyorlar,deve cuce gibi.

dişiler yumurta taşıdığından dolayı yükselti artıyor, daha bombeli oluyorlar erkeklerde kabuk biraz daha yassı oluyor.

Yumurta dedin de, benimki bu sene portletmedi.Sasirdim. Hatta Nisan-Mayis'ta belirtilerle kan kusturmustu bana =) En son ayri yere bile almistim.. Yumurtalari,cikartmadan direk mideye indirdi galiba obur =)

Sicak geldi yine fittirdi. Camdan bana isiriklar atiyor,elime alinca direk agiz aciliyor. Erkek hic oyle degil ama.İyi oldu 2.yi aldigim.Bunun lanetliklerinin,ona ozel oldugunu anladim =)

abi benimkilerde büyüdü akvaryumdan iki tanesini alınca hepsi birden ayırdıklarımda dahil olmak üzere boy atmaya başladı küçük bile yavaşda olsa boy atıyor :)

Cem, ben gubre yapacagim.Konuyu kapatir misin?Hatta komplr ucursan daha iyi aslinda.

konu okunabilir sadece kilitliyorum. elinde vitalin hap yemlerini bu şekilde kullanarak faydalanan olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri