Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Merhaba ben sahiplenmek istiyotumNasıl iletişim kurabiliriz
Merhaba ben sahiplenmek istiyorumiki yavru su kaplumbağamızı sahiplendirmek istiyoruz, kabuk boyutları 3-4 cm civarında, yaklaşık 3 aydır bizimleler.
Şehir İstanbul
Geçici bir süre Kuşadası
Ekli dosyayı görüntüle 5647
Merhaba. Ben sahiplenmek istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz? Konum İstanbuliki yavru su kaplumbağamızı sahiplendirmek istiyoruz, kabuk boyutları 3-4 cm civarında, yaklaşık 3 aydır bizimleler.
Şehir İstanbul
Geçici bir süre Kuşadası
Rapor'a basıp yetki istedim ama olmadı sanırım, Cem Bey ne yapmamız gerekiyor ?Nasıl iletişim kurabiliriz
DM paylaşıyorumNasıl iletişim kurabiliriz
Kaplumbağalar emsal boyda olmalı. Aksi halde büyük küçüğü uzuv kaybından öldürmeye kadar götürür.merhaba sahiplendirdiniz mi şu an benim de kaplumbağam var ve ona arkadaş arıyorum ama arkadaşlar da olur tabi sahiplendirmediyseniz ben seve seve alirim yer istanbul
Kaplumbağalar emsal boyda olmalı. Aksi halde büyük küçüğü uzuv kaybından öldürmeye kadar götürür.şö
Kaplumbağalar emsal boyda olmalı. Aksi halde büyük küçüğü uzuv kaybından öldürmeye kadar götürür.
iki ayrı akvaryumum var ve biri boşta o yüzden bu miniklere yuva olmasını çok isterim başka iletişim kurabilceğimiz bi yer var mi ben bu uygulamayı pek bilmiyorum sırf bu ilan için hemen üyelik oluşturdumKaplumbağalar emsal boyda olmalı. Aksi halde büyük küçüğü uzuv kaybından öldürmeye kadar götürür.
merhaba sahiplenmek istiyorumiki yavru su kaplumbağamızı sahiplendirmek istiyoruz, kabuk boyutları 3-4 cm civarında, yaklaşık 3 aydır bizimleler.
Şehir İstanbul
Geçici bir süre Kuşadası
Hala sahiplenilmediyse sahiplenmek istiyorumiki yavru su kaplumbağamızı sahiplendirmek istiyoruz, kabuk boyutları 3-4 cm civarında, yaklaşık 3 aydır bizimleler.
Şehir İstanbul
Geçici bir süre Kuşadası
Merhaba istanbulda yaşıyorum gelip alabilirim hala sahiplendirmediyseniz!!!iki yavru su kaplumbağamızı sahiplendirmek istiyoruz, kabuk boyutları 3-4 cm civarında, yaklaşık 3 aydır bizimleler.
Şehir İstanbul
Geçici bir süre Kuşadası
Merhaba size DM attım ama ulaşamadım, DM'den paylaştığım telefon numarsından bana ulaşabilirsinizMerhaba istanbulda yaşıyorum gelip alabilirim hala sahiplendirmediyseniz!!!
Merhaba, hala ilgileniyor musunuz ?Merhaba sahiplenmek istiyorum