bottomofheaven
Bronz 5 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Korktuğundan değil aynı biz insanlar gibi ışık bir anda gözüne vurunca rahatsız olur aynısını güneş ışığına da yaparlarbu lambadan çok korkuyor açtığım zaman inanılmaz panik olup kaçıyor nasıl alışır
lamba yanlış mı acaba yeni aldım da petshop bir arkadaşım uv olmadığını yanlış olduğunu söylediKorktuğundan değil aynı biz insanlar gibi ışık bir anda gözüne vurunca rahatsız olur aynısını güneş ışığına da yaparlar
Lambanın ışığını fotoğraf olarak gönderir misiniz
bilemedim bi petshop arkadaşım olmadığını söylediBildiğim kadarıyla uv lamba açık mor olur sahte olabilir evet ama gene bir bilir kişiye sor
Petshopcular genelde sadece alım satım işiyle ilgilenirler ama tecrübeli biriyse sahtedir illa ki bi testi vardır internete yaz çıkarbilemedim bi petshop arkadaşım olmadığını söyledi
teşekkür ederim sabah kontrol edeceğimBöyle bişey buldum bi renk karşılaştırması yap istersen
nerden bakacağım tam olarak anlayamadım daBöyle bişey buldum bi renk karşılaştırması yap istersen
UV-A olması gerekiyor internette yazana göreŞu tabloya göre 380nm ile 420nm arasında karşılaştırma yap lambanın rengini 380nm ve 420nm arasında çıkmazsa sahtedir
o zaman bu sahte oluyor. o zamanUV-A olması gerekiyor internette yazana göre
ama bi saniye bilemedim renkte aynı o kadar kafam karıştı kiUV-A olması gerekiyor internette yazana göre
önerebileceğiniz bir uv lamba var mı acabaBuna dalgıç florasan diyoruz. Sıradan mavi ışık veriyor uv değil. Su içine konumlandırılıyor ama zamanla içine su alıp bozulduğu için su üstü arka cama vantuzlamak daha iyi olur.
Bu lambayı akşam ısıtma lambasını katıp uyuma saati olan 21:00'e kadar yakar sonra kaparız. Florasanın ışığı uyutmuyor. Sabaha kadar loş bir ışık yeterli bu sokak lambası ışığı yada duvara takılan ufak led gece lambası olur. Sensörlü tercih sebebi. Bunda maksat gece hareket ederse gözünü bir yere dalaştırmaması için.
yani kabuğa bir faydası yok petshop bana uv diye sattı pek anlamıyorum bendeBuna dalgıç florasan diyoruz. Sıradan mavi ışık veriyor uv değil. Su içine konumlandırılıyor ama zamanla içine su alıp bozulduğu için su üstü arka cama vantuzlamak daha iyi olur.
Bu lambayı akşam ısıtma lambasını katıp uyuma saati olan 21:00'e kadar yakar sonra kaparız. Florasanın ışığı uyutmuyor. Sabaha kadar loş bir ışık yeterli bu sokak lambası ışığı yada duvara takılan ufak led gece lambası olur. Sensörlü tercih sebebi. Bunda maksat gece hareket ederse gözünü bir yere dalaştırmaması için.