Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Anlamadım ne linkiForuma hoşgeldiniz. Link atmamışsınız.
Foruma hoşgeldiniz. Link atmamışsınız.
Bu gereksiz birşey böyle bişeye ihtiyacınız yok ısıtıcı ampul alacaksınız konuların içinde varKaraköyOnline Akvaryum Ledi Su Geçirmez 3MT Tak Çalıştır Set Sarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KaraköyOnline Akvaryum Ledi Su Geçirmez 3MT Tak Çalıştır Set Sarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Maddi olarak alamıyorum maalesef başka ne yapabilirimBu gereksiz birşey böyle bişeye ihtiyacınız yok ısıtıcı ampul alacaksınız konuların içinde var
Eski tip sarı ampul alacaksınız pahalı birşey değil kiMaddi olarak alamıyorum maalesef başka ne yapabilirim
Bu tür bi yaşam alanı sağlamanız lazım yoksa sağlıklı olmaz kaybedebilirsinizMaddi olarak alamıyorum maalesef başka ne yapabilirim
Eski tip sarı ampul alacaksınız pahalı birşey değil ki
Bu ampuller ısı veriyor led ısı vermezSarı led aynı görevi görmüyor mu bilmiyorum da ozaman onu alayım 1 hafta sonra alsam geç kalınır mı
Teşekkür ederim sağolunBu ampuller ısı veriyor led ısı vermez