Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Uygun Fiyatlı Akvaryum

Azman

Elmas 4 Üye
mailto:/Jq47PY.jpg

Bu akvaryuma 75 lira istiyorlar 34akvaryum Ümraniyedeymis sanırsam, kerem hoca bilir belki,

Saklama kabı hobiden soğuttu ve deforme oluyor gittikçe, zaten ömürlüge gecmem mümkün değil geçici kiradayim.

Fiyat iyimi? Aynısının 60cm olanını kullandım sağlam akvaryumdu ama cami 5mm

Daha uygun alabileceğim bir yer varmi?

Ara geçişli akvaryumda olsa yine kaptan iyidir. 6 mm cam kalınlığında ise olabilir. Kendileri yapıyorsa 80*30*40h daha iyi olur. Bunu sor. Fiyat farkı çok değilse o şekilde al ama cam 7 mm olursa daha iyi olur. Kapak lazım değil.

Emsal hazır akvaryumlara da bak. Sene sonu geldi kampanya yapan olur. Belki bundan az biraz ölçüleri büyük bulabilirsin. Bombeli alma.

34 akvaryuma giitim görüşlerimi söleyeyim gitme, işinde olmasın orayla mümkünse yerin altında apartman garajından bozma bi depomsu garip bi yer, gitmeden önce yem siparişi vermiştim skt ile ilgili hassasiyetiyemi belirttiğim mesajıma geri dönüş yapıp elinde olan ürünün 6 aylık sktsi olduğunu belirtip beni mağdur etmeden siparişi iptal etti. Ben burayı mango kökü bakmak için ziyaret etmiştim satıcı ilgili ve mesajla belirtiğin kriterlere uyuyor ama alacağın malzeme çok acayip bi yerden çıkcak tavsiye etmem.

Benim tavsiyem 2.el 100 litrelik akvaryum bak olur açıkcası, millet heves edip alıp balık bakamayıp öldürüp satıyor, ucuza bulabilirsin muhtemel, ha 8mm olmaz camlar o ayrı ???? Ümraniye civarında petshop gezmeside yaparız istersen ama akvaryum işi dışında

Cok tesekkürler kerem hocam, cem hocam. Biraz daha arastirayim dediginiz gibi belki 2.el temizde düser.

Cvp: Uygun Fiyatlı Akvaryum

valla ben camcıya yaptırdım daha ucuza geliyor tavsiye ederim

Azman' Alıntı:
mailto:/Jq47PY.jpg

Bu akvaryuma 75 lira istiyorlar 34akvaryum Ümraniyedeymis sanırsam, kerem hoca bilir belki,

Saklama kabı hobiden soğuttu ve deforme oluyor gittikçe, zaten ömürlüge gecmem mümkün değil geçici kiradayim.

Fiyat iyimi? Aynısının 60cm olanını kullandım sağlam akvaryumdu ama cami 5mm

Daha uygun alabileceğim bir yer varmi?

hocam benzer boyutlarda bende var. kullanmıyorum. ben size daha uyguna veririm.

Sagolun hocam bir dusuneyim.

nick burns' Alıntı:
34 akvaryuma giitim görüşlerimi söleyeyim gitme, işinde olmasın orayla mümkünse yerin altında apartman garajından bozma bi depomsu garip bi yer, gitmeden önce yem siparişi vermiştim skt ile ilgili hassasiyetiyemi belirttiğim mesajıma geri dönüş yapıp elinde olan ürünün 6 aylık sktsi olduğunu belirtip beni mağdur etmeden siparişi iptal etti. Ben burayı mango kökü bakmak için ziyaret etmiştim satıcı ilgili ve mesajla belirtiğin kriterlere uyuyor ama alacağın malzeme çok acayip bi yerden çıkcak tavsiye etmem.

Benim tavsiyem 2.el 100 litrelik akvaryum bak olur açıkcası, millet heves edip alıp balık bakamayıp öldürüp satıyor, ucuza bulabilirsin muhtemel, ha 8mm olmaz camlar o ayrı ???? Ümraniye civarında petshop gezmeside yaparız istersen ama akvaryum işi dışında

Harbiden çakal bir firma soru sordum hemen 86 liraya çıkardılar ürünü  :D

Sahibinden.com da birsuru 2.el akvaryum var ilgilenirseniz..

İkinci eli ben de öneririm iki kez ikinci el alıp üç kez sattım, hiç bir sorun yaşamadım.

İkinci elde iki şeye dikkat edeceksin birincisi çatlak olup olmadığı ikincisi silikon bağlantıların sertleşip sertleşmediği. Silikona bastırdığında esniyorsa sorun yoktur. Bu açıdan görerek almakta fayda var. Hesaplıya gelir. Sac kaplamalı akvaryumlardaki hafif oksitlenmeler sorun olmaz.

Üstatlar siyah renklisini 70cm az önce aldım 50 liraya çok dürüst bir petshoptan yaşlıca bir beyefendi idi, akvaryum epey tozluydu üst rafta kalmış uzun süre, fairy ve bulaşık süngeri ile güzelce yıkayacagim, dış filtre ve akvaryumdaki suyu olduğu gibi diğerine mi aktarayim? Damacana falanda yok zorluk olacak, yoksa 2 damacana su sipariş edip onu mu kullanayim karar veremedim.

mailto:/418rYL.jpg

Çok şükür bitti, suyu olduğu gibi aktardim hiç bir şeye dokunmadim, şuan için juenden silis, güzel bir poster ve kuru alan kaldı hayırlısı ile. Akvaryumu çok ucuza kapattık.

mailto:/venys-kaplumbaga-adasi-29-cm-u-22587

Cem üstadim bu urun uygun mu akvaryuma? Aciklamada 30cm yukseliyor yazmislar. Benim akvaryum 33cm yuksekligi ama epey kacis boslugu var.

Hayırlı olsun. Akvaryumu iyi duruladın mı kimyasal suya bulaşmasın. İyi fiyata almışsın adamcağızda kalabalıktan kurtarmış.

Bu turtle pierin medium boy olanını alacaksın. Akvaryum içi ölçüleri tutuyorsa tabi. Ek ayakları takılarak 30 cm yüksekliğe kadar yükselebiliyor bunu ayakları döndürerek ayarlarsın. Kaçış boşluğu için gerekirse o köşeyi mukavva karton ile çerçeveleyip yükseltirsin. Suyu yükseltme olanağında olur. Dik durduğunda çene altına gelen yükseklikten çıkabilir.

Teşekkürler üstat, tazyikli su ile guzelce duruladim buyuk olmayan akvaryumlarin artisi dusta kolayca yikayabiliyorsun.

Bu juendekine veny yazmislar ama markada Penn plax yaziyor kafam karisti, medium olarak degil cm olarak yazmislar 29cm.

Bu Veny cakma versiyonu mu oluyor? Exo Terra cakmasi NMC turtle bank misali..

29 cm dediğine göre medium boy olmalı. Bu başka marka. Tabi bu çakma exo terrayı bu fiyata vermezler 100 tl'den aşağı zor biraz. Jueni arayıp net ölçüleri öğrenmekte fayda var. Kalıp aynı kalıp gibi. Exo terrada medium ve large boyları 30 cm boyda ayaklara sahip.

Nmc'nin turtle banki kaba saba duruyor exo yanında. bu güzel gözüküyor. Aynı fabrikadan çıkma gibi

benim kullandığımda venys di öyle salınım sorunu filan yaşamazsın ama çokta bu ürünü tavsiye etmem açıkcası, mümkünse öteki akvaryumda kullandığın kuru alanı getirt, bunla çok uğraşırsın

mailto:/VP6rWP.jpg

Mashallah ne güzel olmus hilmisu.

Eski kuru alan su aliyordu icine, pozisyonu bozuluyordu. Ayrica icinde mikrop birikip salinim yapar diye attim bir koseye, Adana da biraktim. Ocak ayinda hayirlisi ile bir arkadasim getirecek yurt disindan yenisini. Onun yerine aliyim dedim ama ugrastiracaksa Ocaga kadar manuel kurutmaya devam edeyim.

Geri