Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Uyku

buse's

Bronz 3 Üye
Merhaba ,
Kaplumbağa min yemesinde bir sorun yok yem yiyor ama araliklj olarak suyun dibinde gözlerini kapatıp uyurken buluyorum su sıcaklığı da iyi ama herhangi bir sorunuolabilir mi ben yanına yaklaşınca tekrar su yüzüne cikiyor dolaşıyor biraz sonra gidip gözlerini kapatiyo

Hayvan en geç 21:00'de uyumalı. Işık açıksa uyumaz. Bu da gündüze yansır. Bir sorun yok.

Teşekkür ederim cem bey bu arada diğer konularda gördüm geçmiş olsun bir şey daha sorabilir miyim benim kaplumbağalarim biraz hızlı büyümüş olabilir mi Eylül sonundan beri benimleler 4 cm civarında lardi şuan 8 e yaklaştılar normal bir büyüme mi

Sağolun.

Normal büyüme ayda 0.5-1 cm aralığındadır. Buna göre normal limitlerdeler.

Büyüme potasına girdikleri için normalden hızlı büyümüşler. Normalde 3 cm kabuk boyunda başlayan hayvanlar ilk senede 8-9 cm boyda olur.

Geri