Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ÜZÜLEREK SAHİPLENDİRİYORUM…

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkar

Gümüş 4 Üye
Serçe parmak kadarken aldığım 4 tane birbirinden güzel iştahlı ve sağlıklı kaplumbağalarımı bu döneme kadar elimden gelen en iyi şekilde bakıp büyüttüm. Fakat ikiz bebek haberi aldık dolayısıyla evin düzenini komple değiştirmemiz gerektiğinden ve doğum sonrasında gereken ilgi ve zamanı ayıramayacağımdan sahiplendirmeye karar verdik. Her ne kadar üzülerek aldığım bir karar da olsa buna mecbur kaldık. Yer İstanbul / Gaziosmanpaşa.

Akvaryum, Tetra 300W ısıtıcı, El yapımı dış filtre ile vereceğim isteyen kullanır isteyen kullanmaz fakat koca tankı tek başına çevirebiliyor. Yanında yemleri ve vitamin de vereceğim.

Ek olarak
Biyolojik sünger
Jbl elyaf
Karbon
Zeolit
Seachem Purigen
Seachem Prime de vereceğim. Bilen bilir oldukça kıymetliler.

Değer bilen, bu işten anlayan kişiye vereceğim. Çocuğuna oyuncak edecek kişiler yazmasınlar lütfen.

Ekli dosyalar

• IMG_4356.webp
    IMG_4356.webp
    933.4 KB · Görüntüleme: 183
  • IMG_4357.webp
    IMG_4357.webp
    963.5 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_4358.webp
    IMG_4358.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 176
  • IMG_4360.webp
    IMG_4360.webp
    748.9 KB · Görüntüleme: 183
Hocam üzülmüşsünüzdür anlıyorum kusura bakmayın yeri değil belki ama filtreyi nasıl yaptığınızı kabaca anlatma şansınız var mı?

Hocam üzülmüşsünüzdür anlıyorum kusura bakmayın yeri değil belki ama filtreyi nasıl yaptığınızı kabaca anlatma şansınız var mı?
Tepe filtrenin çıkışını alttan bi saklama kabına sabitledim, su kaba alttan giriyor sırasıyla mekanik ve biyolojik filtelemeden geçip üstteki hortumdan tahliye oluyor. Dikkat etmeniz gereken tahliye hortumunun muhakkak su girişindeki hortumdan geniş çapta olması lazım yoksa taşma ve su kaçağı olabiliyor. Evde olmazsanız facia.

Serçe parmak kadarken aldığım 4 tane birbirinden güzel iştahlı ve sağlıklı kaplumbağalarımı bu döneme kadar elimden gelen en iyi şekilde bakıp büyüttüm. Fakat ikiz bebek haberi aldık dolayısıyla evin düzenini komple değiştirmemiz gerektiğinden ve doğum sonrasında gereken ilgi ve zamanı ayıramayacağımdan sahiplendirmeye karar verdik. Her ne kadar üzülerek aldığım bir karar da olsa buna mecbur kaldık. Yer İstanbul / Gaziosmanpaşa.

Akvaryum, Tetra 300W ısıtıcı, El yapımı dış filtre ile vereceğim isteyen kullanır isteyen kullanmaz fakat koca tankı tek başına çevirebiliyor. Yanında yemleri ve vitamin de vereceğim.

Ek olarak
Biyolojik sünger
Jbl elyaf
Karbon
Zeolit
Seachem Purigen
Seachem Prime de vereceğim. Bilen bilir oldukça kıymetliler.

Değer bilen, bu işten anlayan kişiye vereceğim. Çocuğuna oyuncak edecek kişiler yazmasınlar lütfen.
Alabilir miyim sahiplenmediyse

Sahiplendirmedik henüz. Numaranızı paylaşırsanız bilgi vereyim. Konuda herşey yazıyor aslında ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri