Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ve sonunda benim de bir kaplumbağam var

Cvp: Ve sonunda benim de bir kaplumbağam var

Armatürün kafası için yansıtıcı bir yüzey kullanırsanız hem ışığı hem ısıyı verimli kullanmak için oldukça verimli oluyor. Kolay gelsin.

Normal bir armatürün fiyatı ortalama olarak ne kadardır? Koçtaş'a baktım dün , 25-50 tl arasında değişiyordu benim yapacağım daha ucuza gelecek galiba. E öğrenci olunca da maddi olarak rahat olamıyor insan :)

Fiyatlar o aralıkta. Çin malları var 10 TL ye ama çok çabuk ısınıp, arıza yapıyorlar. Evde bulunan fazla bir masa lambasını da kullanabilirsiniz. Ya da bir elektrikçiye gidip şu kafası oynayanlardan alabilirsiniz. 20TL den fazla olacağını sanmıyorum.

Ben bir elektrikçiden 15 liraya almıştım bu maşalı spot lambayı. 40 W ampül takılı ve kuru alanlarını pek seviyorlar :)

mailto:/img6/8540/lambar.jpg

O lambayı diğer tarafa mandallasanız yukarıdan daha rahat olmaz mı :)

O kadar kıvrılmıyor maalesef :) Biraz sert yapmışlar yayını :)

Arkadaşlar akvaryumun arkasına düz renk fon yapıştırmak hoş durur mu sizce ?

Eğer akvaryumunuzda bol plastik bitki varsa mavi renk düz arka fon harika durur. Ama eğer akvaryumunuz boşsa veya dekorasyon azsa renkli bir arkaplan almanızı öneririm. Ve bir de size bir önerim var, mercan resimli arkaplanları almayın. Pek fazla yakışmıyor tatlı su akvaryumlarına.

Yok zaten mercan resimli arka plan almak gibi bir hata yapmam. Plastik bitki koymayacağım. Fazla hoşuma gitmiyor.

Benim arka fonum lacivet ama deniz dalgası gibi eski konularımdan baka bilirsiniz tam anlatamadım. :)

Yiğit Kardeşim 104 tane konun var hangi birisinde bilemedim. :)

Tamam buldum ve gördüm. :) Yok ya benim istediğim gibi değil öyle dalgalı falan. :) Yine de teşekkür ederim.

Rica ederim 104 konu biraz fazla abartmışım heralde. :D

Bir baktım 104 konu hani %1 bile değil bulma şansım ama direkt konu başlığını gördüm. :)

Akvaryumu yeni aldım sayılır son 50 konuya baksanız gene yeter. :D

Geri