Belkiz Caliskan
Taç 2 Üye
Farkettim ki kuru alanı yeni yapacak arkadaşların kafasında soru işaretleri var. Bende bir videoda anlatmak istedim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!_Emre___' Alıntı:Fırat istediğin gibi yapabilirsin birşey farketmiyor zaten...
Sırf senin için yorum yaptım yoksa yapmayacaktım fırat birde delerken kenarlarını birşeyi ateşe tutup delebilirsin yada zarar vermeden kırabilirsin -_-
AlperDeniz' Alıntı:CD kabı kapanıp açılıyor ya. Uygun bir açı verin rampaya , sonrada o rampanın sabit kalması için rampanın altına vantuz koyun.
saol alper sanırım anladım. ufukun resmini çaldım. sanırım dediğin vantuz şu dimiAlperDeniz' Alıntı:Sabitlemeyin. Rampanın sabit durması için sadece vantuzu altına koyucaksınız.
Bence siz deneye deneye öğrenin çünkü anlatması zor oluyor. Zaten biraz mantıklı olursak anlarsınız nereden yapıştırıcağınızı
AlperDeniz' Alıntı:Aynen öyle Benim dediğim daha farklıydı ama buda aynı işlevi görüyor
Belkiz Caliskan' Alıntı:Emrah Bey ahşabın suya temas ettiği kısımda küf, koku, suya salınım v.s olmadı mı?