Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Virüs Hakkında

akinci23

Gümüş 5 Üye
Katılım
26 Kas 2008
Mesajlar
135
Merhaba arkadaşlar. Ben akinci_23.Bir süredir girmiyodum siteye aslında giremiyodum. Virüs olduğu için antivirüs sistemim beni uyarıyodu. Ben de gerçekten virüs olduğunu anlamadım. Antivirüs programım bazen saçma sapan şeylerde bile virüs uyarısı veriyor. Biraz önce bir mail geldi ve hemen siteye girdim. Umarım böyle pisliklerle bir daha karşılaşmayız. İyi paylaşımlar...
 
iyi paylaşımlar hoşgeldiniz tekrardan. iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz..
 
Hoşbulduk bu arada virüsle ilgili bişiler varmış keşke oraya yorum olarak yazsaydım neyse artık
 
ben sitede virüs olduğuna dair mail atmıştım yöneticilerdn birine ve bana cvp olarak sitede virüs olmadığını sadece avast adalı antivirüs programının sitenın ana sayfasında uyarı verdiğini söylediler. bende bunun üzerine sadece bu siteye girerken web kalkanını devre dışı birakıp siteye giriyodum. umarım bu sebeple bilgisayarıma bişey olmaz!!!
 
Benim laptopda antivirüs programı yok yaklaşık 3 aydır. format attıktan sonra yükleme fırsatım olmadı. sitede sadece avasta göre tehlikeli dosyalar vardı ve o zaman google a göre de site temizdi. zaten şu ana kadar da ben antivirüsüm olmadan bir sorun yaşamadığıma göre sizlerin de yaşayacağını pek düşünmüyorum. dün oldu bu virüs olayı yani dünden önce zaten tehlikeli bir durum söz konusu değildi avast sanıldığı kadar iyi bir antivirüs de değil bazen yanıltıcı oluyor. şu an için hiç bir sorun kalmamıştır. google tarafından da yapılan taramada sitenin temiz olduğu ortaya çıktı zaten. iyi paylaşımlar.
 
Üyelerin virüs var demesine karşılık güvenlik elemanı aldık ve o bizi satarak virüs yerleştirdi.
Yani önceden virüs yoktu.

Saygılar,
 
O güvenlik elemanı gelmeden önce virüs olmadığını nerden biliyorsunuz :)
 
Kaç kez tarattık,eleman bile aldık üstelik google uyarı vermiyordu.
En iyi taracılardan geçti sitemiz.Avast'ın zaten iyi bir tarayıcı olmadığını hepimiz biliyoruz,hacker + bu tip konularda uzman bir arkadaşım var oda asla avast'ı önermiyor.

Şuanda sitemizde sorun yok gönül rahatlığıyla sitemizde vakit geçirebilirsiniz.


Errhan,biraz daha sakin olmanızı rica ediyorum her şeyin bir açıklaması var.Özelliklede adminimiz sizlerin güvenliği için elinden geleni her zaman yapıyor.Ne admin nede biz yetkililer her zaman üyelerimizin güvenliğini ve huzurunu düşünüyoruz.Gün geliyor kılı kırk yarmak derler ya aynen o derecede araştırmalar incelemeler yapıyoruz.Bu konudada sizden tek istediğimiz biraz güven.Bir şey olursa zaten tek size değil bize de olacak :D Gönlünüzü rahat tutun.
 
ben de avast kullanıyorum internet cafede girdim virüs uyarısı vermedi ama yine de ne olur ne olmaz diye web kalkanını kaldırmadım neyse olan oldu artık paylaşımlarımıza bakalım biz
 
Geri
Üst