Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

vitamin tavsiyeleri ?

brk649

Gümüş 5 Üye
Katılım
10 Eki 2008
Mesajlar
126
arkadaslar birinde gördüm kaplumbağa vitamini bi senede kocaman olmus göstercekti ama unuttu sizin bana büyümesi icin önereceğiniz vitaminler varmı ?
 
Yeterli büyüme için öncelikle tam ekipmanlı yeterince büyük bir akvaryumun ve kaliteli yemlerin şart olduğunu hatırlatmak gerek. Vitamin olarak da sera reptilin, beaphar, biyo turtvit alabilirsiniz. Bunları bulamazsanız deep fix alın, diğerleri kadar iyi olmasa da faydası olcaktır. Ayrıca ek yem olarak karides, tubifex gibi ek besinler kullanmanız da büyümesine olumlu etki eder.
 
ve birde eczanelerde devit-3 satılıyor oda çok yararlı. kışın güneşe çıkaramadığımdan dolayı ondan aldım eczaneden yemine damlatıyorum emiyor ve veriyorum.
 
beaphar kedi vitamini galiba googlede arattım öyle gözüküyor? bulnarın fiyatları ne kadardır ?
 
deepfix in fiyatı 2.90 tl devit-3 ünkide 2.90 tl pahalı bişi değiller bende ikisindende var.
 
Benim önerdiğim kaplumbağa vitamini beapharın, aynı markanın başka evcil hayvan ürünleri de olabilir. Benim kastettiğim vitamin bu

mailto:/img34/1607/17304buyuk.jpg

Bunun fiyatı 14-16 tl, seranın ki de 20 tl civarı, biyo turtvit 7.5-10 tl, deep fix de 3-5 tl arasında.
 
o zaman sadece deep fix ve biyo turtvit işimi görecektir cünkü cok pahalı geliyor ötekileri :S bu ikisini kullansam faydasını görür dimi büyüme bakımından ?
 
Biyo turtviti tavsiye ederim deep fixe göre de daha iyi. Tek başına yeterli gelecektir.
 
hemen eczaneye gidip devit-3 alıyorum trabzon da güneşli gün sayısı biraz az==)
 
Geri
Üst