Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

VRonic VR-688 Telin Kızarması hk.

Tosbağaa

Yeni Üye
Merhaba,
Isıtıcının altındaki teller aşırı ısınıyor ve ısıtıcı fazlasıyla sıcak. Isıtıcının ayarı 26 derecede suyun sıcaklığı da normal seviyesinde ama ısıtıcı yanıyor bildiğiniz.

Isıtıcının tamamı suda ama tam dik değil 25-30 dereceye yakın bir eğimi var.

Fişi çektim şimdi başka kaba aldım kaptülerimi. Normal mi durum?

Cvp: VRonic VR-688 Telin Kızarması hk.

ısıtıcıların çapraz şekilde konumlandırılması firmalar tarafından önerilmiyor. suya tam batan tarzda ise yatay konumlandırma yapabilirsiniz. bu bir, ikincisi eğer akvaryum lt kapasitesinden daha küçük watt'ta ısıtıcınız varsa buda suyu ısıtmak için zorlanacağı için akkor haline gelme olasılığı var. bu ikincinin olma olasılığı yüksek gözüküyor. siz suyun kaç litre ve ısıtıcının wattını yazın.

cem' Alıntı:
ısıtıcıların çapraz şekilde konumlandırılması firmalar tarafından önerilmiyor. suya tam batan tarzda ise yatay konumlandırma yapabilirsiniz. bu bir, ikincisi eğer akvaryum lt kapasitesinden daha küçük watt'ta ısıtıcınız varsa buda suyu ısıtmak için zorlanacağı için akkor haline gelme olasılığı var. bu ikincinin olma olasılığı yüksek gözüküyor. siz suyun kaç litre ve ısıtıcının wattını yazın.

50 litreye yakın su var. ısıtıcı 100w.

sizdeki oran tam tersi ve yeterli az değil fazla bile. termostat kısmı su üstünde mi kalıyor. bu şekilde ise dış havayı algılayıp ona göre ısıyı veriyor olabilir. ama suya verdiği ısınında yüksek olması gerekir. dediğim gibi tam suya gömülen cins ise yatay konumlandırma yapın. tam kor haline gelmemesi lazım. en ufak hava teması patlatabilir.

cem' Alıntı:
sizdeki oran tam tersi ve yeterli az değil fazla bile. termostat kısmı su üstünde mi kalıyor. bu şekilde ise dış havayı algılayıp ona göre ısıyı veriyor olabilir. ama suya verdiği ısınında yüksek olması gerekir. dediğim gibi tam suya gömülen cins ise yatay konumlandırma yapın. tam kor haline gelmemesi lazım. en ufak hava teması patlatabilir.

tam suya gömülen cinsten. Termostat dahil ısıtıcının tamamı suyun altında.

Yan çevirdim şimdi ama değişmedi. Kıpkırmızı ısıtıcının ucu. :ff:

ısıtıcı alta yakın dursun. acaba fabrikasyon bir hata olabilir mi ? düşük wattlı bir ısıtıcıyı 100wattlık kağıtla mı sarmaladılar. birde tellere dikkatli bakın bir eğrilik veya üstüste binme var mı ? ben üçüncüye geçtim daha korlaşma hiç görmedim.

Geri