AvRiLaviqNe' Alıntı:
faNus aLmadım gercekTen cok kucukLer onun yerıne kapLumbaqa bahceSi aLdım o cok guzeL biseY kuru Yer oLarak merdıven qibi biseyde war tasa da gerek yok merdivenle cıkıoo yukarı doqru yatay merdıven gıbı ısıtıcı henuz dusunmuorum zaten suyunu kaynamıs suyu dınlendırıyorum ılıkken koyuyurum ustelık bu kddr abartıya gerek yok bı ark.mın kaplumbagası war 1 bucuk yıldır fanusta durur hıc ısıtıcı falanda yok ustelık akwaryuma hıc gerek yok yasayan yasıyo zaten elımden geldıgı kdr ıyı bakcam
Sizin akvaryum bahcesi dediğinz şey plastik bunlarda yasam koşulları daha kötü ve hayvana işkence oluyor.. ortasında merdiven olan bir cam fanus görmedm acıkcası resmlerini atarsanz anlayablrz
yaşayan yaşıyor mu?? bu anlayıs çok yanlıs iyi şekilde yasamak var birde hayatta kalma çabası var..
Suyun sıcaklığının yeterli olduğunu düşünüyorsnz ama siz sıcak su ekleseniz bile ne kdr idare etcek kaç dakka suyu ılık kalcak ki?
Elinizden geldiği kadr iyi bakın tabii ki ama bunu yaparken yapılan yanlıs davranısları örnek göstermeyin..