Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yalnizlik

Albatraoz

Bronz 3 Üye
Merhaba
Suan kaplumbagam akvaryum da yalniz 4 ay civari sure gecti akvaryumum 100x40x60 boyutlarinda sizce yalnızlık hayvan için dahami iyi yoksa bir tane daha alirsam dahami mutlu olur.

Cvp: Yalnizlik

yanında bir tane daha olması bazı şeyleri birbirlerine bakarak öğrenmelerini kolaylaştırır. hayvanlar kendilerini daha güvende hisseder. diğer açıdan anlaşabilme sorunu da var. hayvan küçükse birbirlerine alışmaları daha kolay olur. alırsan emsal boyda al. güç dengesi önemli. biri diğerinden ufak olursa sürekli hırpalamaya çalışır. alfa olma içgüdüsü sürekli birbirlerini sınamalarına sebep olur.

Ankarada cogu yerde kaldirildi bildigin gibi cem abi hala satan bir yer biliyormusun

kızılaydakilerde görmedim. ulusta hal karşısında kuşhanı var oraya bak içinde bir sürü dükkan var belki ellerine düşmüştür. bayağıdır gitmiyorum oraya.

Tabi ileride kavga etme olasılıkları da var. Tabi sürekli bu ihtimali düşünüp almaktan kaçmaya da gerek yok. Tek önemli olan bu durumda önlemin hemen alınabilmesi, yada önlemi alacak imkanda olunması.

Bence ikinciyi düşünürsen bile hayvanın cinsiyeti belli olunca karşı cinsiyetten al ki en azından çift olma durumunu gerçekleştirmiş ol. Bu sürede yalnız olması sorun değil.

balıkesire gelme şansın varmı? balıkesire gelirsen hobby pet shop satıyordu

Bence almak yerine sahiplenme yoluna gidin hem bir hayvanin daha guzel bakilma sansi dogmus olur, aslinda kucuk bydan birlikte olurlarsa alismalari daha kolay oluyor, benim gozlemlerime gore 2 erkek birlikte yasar cinsiyetleri ayni olsada sorunsuz sekilde, 2 disiyi bilemiyorum birde soyle birsey var disiler asiri boyutlara ulastigi icin ben 2 disi onermem 500 litre altinda

Geri