Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yanakları ne kadar kırmızı olmalı

veneficus

Bronz 3 Üye
kaplumbağamın her ekipmanı var ama yanakları kırmızı değil yavry olduğu için mi böyle ?
Screenshot_2024-12-08-12-12-29-432_com.miui.gallery.jpg

Yanaklarda veya kabuk renginde bıraz ton farklılığı normaldir. Sizin hayvanın kabuğu kireçli gözüküyor kabuğuna 1 2 damla devit3 50,000uı damlatıp 5 10 dakika kuru bir yerde bekletin, ısıtma lambası altında eski plakaları atar.

Erkeklerin yanakları koyu kırmızı olur. Kuvvetle muhtemel dişi kaplumbağanız. Benim ki dişi ve yanakları tam kırmızı değil. A vitamini fazlalığı da yanaklarda kırmızı alanda kararma yapar diye bilgilere ulaştım.

Gensel faktörler pigmentte renk farklılığı yaratabiliyor.

Bunun harici yoğun uvb'ye maruz kalma hormonel değişiklikler, A vitamini oranı, beslenme düzeni gibi faktörlerde varolan renkte değişim yapabilecek durumlar. Ama ana renk gensel faktör. Buna soy ağacında farklı bir alt tür çiftleşmesini de katabiliriz.

Erkeklerin yanakları koyu kırmızı olur. Kuvvetle muhtemel dişi kaplumbağanız. Benim ki dişi ve yanakları tam kırmızı değil. A vitamini fazlalığı da yanaklarda kırmızı alanda kararma yapar diye bilgilere ulaştım.
evet hocam cinsiyeti dişi

Geri