MissSevda
SKF Delisi
Çocuklarimin durumunu merak edenler için
Leylanin boyu 12,5 cm olmus kilosu 210 gram,
Elinanin boyu 4,5 cm kilosu 10 gram (daha minicik kuzum ya )
Elisanin boyu 6,5 cm kilosuda 20 gram.
Bir yaramazlar bir yaramazlar varya ara sira leyla bile aziyor onunda miniklerden farki kalmiyor. Sonra beni görünce kendine geliyor yapmayin be der gibi miniklere bakiyor. Çok sirinler halen hele elisa çok degisik kafa yapisi var degisik bir kaplumbaga Trachemys scripta scripta oldugunu düsünmüyorum. Trachemys scripta scripta ile scripta troostii nin karisimi herhalde melez yavrum ama hemen isiriyorlar, leyla agzini açiyor o neymis bea sen beni mi isiracan minik kuzu diyince kapatiyor miniklerde ilk kez parmak görüyormus gibi saldiriyorlar
Yerlerinde durmuyorlarkiimailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto535.jpg
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto536.jpg
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto538.jpg
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto539.jpg
Elisam
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto531.jpg
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto532.jpg
Leylanin boyu 12,5 cm olmus kilosu 210 gram,
Elinanin boyu 4,5 cm kilosu 10 gram (daha minicik kuzum ya )
Elisanin boyu 6,5 cm kilosuda 20 gram.
Bir yaramazlar bir yaramazlar varya ara sira leyla bile aziyor onunda miniklerden farki kalmiyor. Sonra beni görünce kendine geliyor yapmayin be der gibi miniklere bakiyor. Çok sirinler halen hele elisa çok degisik kafa yapisi var degisik bir kaplumbaga Trachemys scripta scripta oldugunu düsünmüyorum. Trachemys scripta scripta ile scripta troostii nin karisimi herhalde melez yavrum ama hemen isiriyorlar, leyla agzini açiyor o neymis bea sen beni mi isiracan minik kuzu diyince kapatiyor miniklerde ilk kez parmak görüyormus gibi saldiriyorlar
Yerlerinde durmuyorlarkiimailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto535.jpg
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto536.jpg
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto538.jpg
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto539.jpg
Elisam
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto531.jpg
mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto532.jpg