Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

YARDIM EDİN LÜTFEN

Arya.akverdii

Yeni Üye
Kaplumbağamın kabuğu iyileşmiyor her şeyi denedim ama olmuyor ne yapmalıyım günden güze kötüleşiyor ölecek diye korkuyorum.

Besleniyor çok iştahlı. Bütün gün uyuyor ama beni gördüğü zaman hareketleniyor sanki sürekli aç gibi başka da herhangi bir sorunu yok

Ekli dosyalar

• IMG_1021.jpeg
    3.7 MB · Görüntüleme: 3
Kabuğunu fazla bastırmadan ıslak diş fırçasına sofra tuzu döküp yavaşça fırçalayıp akvaryum suyu yada emsal sıcaklıkta su ile durulayın. Su dışında tekrar resmini çekip atın.

Kuru alanda ısıtma lambası var mıydı?

Kabuğunu fazla bastırmadan ıslak diş fırçasına sofra tuzu döküp yavaşça fırçalayıp akvaryum suyu yada emsal sıcaklıkta su ile durulayın. Su dışında tekrar resmini çekip atın.

Kuru alanda ısıtma lambası var mıydı?
Evet ısıtma lambam var. Haftalar önce kaya tuzu denedim. Jel ilaç aldım ama onu sürmeyin demiştiniz sürmeyi bıraktım. İyice bütün kabuğu beyazlaştı ne yapmam gerekiyor. Şimdi ekledigim fotoğraflar bir ay önceki hali

Ekli dosyalar

• IMG_0068.jpeg
    IMG_0068.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 1
Geri