maya
Bronz 5 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Evet maalesefOfff çok kötü olmuş elinize aldığınızda kafa sarkiyomu
Başınız sağolsunEvet maalesef![]()
Bir umut beklesem yine de..Başınız sağolsun
Kafa sarkmasi öldüğünü belli eder vücut salmış kendini 1-2 gün kuru yerde bekleyin gözler içe çökerse ölmüştürBir umut beklesem yine de..
Offf çok kötü olmuş elinize aldığınızda kafa sarkiyomu
Yinede bekleyin.Bir umut beklesem yine de..
Maalesef yokTepki varmı elini fln bı dokunun
Evet cok ugrastim kucuklugumden beri hayvan bakmayi cok sevmisimdir ailem de her seferinde bana haberim olmadan surpriz yaparak hayvan alir, ya da sahiplenirlerdi. Ben de bilmesem bile inanin o kadar cok arastirmaya, bilgi edinmeye calistim ki ogrenip gerekli malzemeleri istedigim de onlar boyle de yasar diyip erteliyorlardi. Sonra suclu olan yine ben oluyordum. Ya da tek bahane "bizim evde hayvan yasamiyor demek ki yapacak birsey yok" oluyordu. Bu hayvanlar oyuncak degil onlarda canli dedigim de yine haksiz bendim maalesef.Yinede bekleyin.
Su yutmuş olması bir ihtimal ama hayvan zaten son raddeye gelmiş. Hayvanı öldüren kötü bakım koşulları olmuş.
Ailem bunları bulabilmiş değil ugraşmak istememişler. Yani çok uygun fiyata ömürlük ve hayvanın çok sağlıklı olacağı yuva yapılabiliyor.
Yaptığınız yuvada yanlış üstüne yanlış bir tane doğru yok hayvana eziyet etmişsiniz.
Haklisin 80 litre gıda kabı 600 liraya buldum mesela 1700de ısıtıcı tamam bitti filtrede 250 de tamam kuru alanda bilmiyom su boruları ne kadarYinede bekleyin.
Su yutmuş olması bir ihtimal ama hayvan zaten son raddeye gelmiş. Hayvanı öldüren kötü bakım koşulları olmuş.
Ailem bunları bulabilmiş değil ugraşmak istememişler. Yani çok uygun fiyata ömürlük ve hayvanın çok sağlıklı olacağı yuva yapılabiliyor.
Yaptığınız yuvada yanlış üstüne yanlış bir tane doğru yok hayvana eziyet etmişsiniz.
Ne zaman aldınEvet cok ugrastim kucuklugumden beri hayvan bakmayi cok sevmisimdir ailem de her seferinde bana haberim olmadan surpriz yaparak hayvan alir, ya da sahiplenirlerdi. Ben de bilmesem bile inanin o kadar cok arastirmaya, bilgi edinmeye calistim ki ogrenip gerekli malzemeleri istedigim de onlar boyle de yasar diyip erteliyorlardi. Sonra suclu olan yine ben oluyordum. Ya da tek bahane "bizim evde hayvan yasamiyor demek ki yapacak birsey yok" oluyordu. Bu hayvanlar oyuncak degil onlarda canli dedigim de yine haksiz bendim maalesef.
Benim icin milyonlar da olsa bir onemi yok ama tabi ki dusuncesiz oldugum icin hataliyim.Haklisin 80 litre gıda kabı 600 liraya buldum mesela 1700de ısıtıcı tamam bitti filtrede 250 de tamam kuru alanda bilmiyom su boruları ne kadar
Ne zaman alindi inanin hatirlamiyorum ama 7 yil olmustur.Ne zaman aldın
600 e kap alıp 600 e de su ısıtıcı alınabilir.Haklisin 80 litre gıda kabı 600 liraya buldum mesela 1700de ısıtıcı tamam bitti filtrede 250 de tamam kuru alanda bilmiyom su boruları ne kadar