Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yardım

typinarci

Yeni Üye
kaplumbağam günlerdir bişey yemiyor ayrıca kuru alandan nerdeyeyse hiç çıkmıyordu. kış uykusundadır diye pek üzerine düşmedim, daha sonra uyandırdım ama şimdi de sanki nefes almakta zorlanıyormuş gibi boğaz kısmını şişiriyor sudayken de arka ayakları neredeyse hiç hareket etmiyor acaba sorunu nedir ?

tüm kaplumbağalar kurbağalar gibi boğaz kısmını şişiriyor.Bu bir sorun değil.Akciğer enfeksiyonu olmadığından emin misiniz? kaplumbağanız kış uykusundaydı ise onu uyandırdıktan sonra ılık bir banyo yaptırmanız gerekiyordu. ayaklarının hareket etmemesine gelince suda kendini asılı mı bırakıyor? yoksa yüzerken mi hareket etmiyor? Buna dikkat edin.Ayrıca besleme koşullarınız ve kabuk boyu gibi bilgileri de verirseniz daha düzgün bir şekilde yardımcı olabiliriz.

[highlight=#ffffff]Başlığınızı ve içeriğinizi kurallarımıza uygun hale getirin lütfen...[/highlight]

Geri