Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yardıma ihtiyacım var..

maybeybi

Yeni Üye
İyi günler arkadaşlar. Bir hata yaptım önüme ilk gelen petshop'tan akvaryum için su ısıtıcı ve akvaryum içi filtre aldım. Memnun kalmadım. Su ısıtıcı sabit durmuyor belli ki dandik bir şey bir de fazla ısınıyor derecesi güven vermedi bana.
Ben bebeğim için gerekli her şeyi alarak baştan bir akvaryum oluşturmak istiyorum. Rica etsem bana yardım eder misiniz?
Neler temin etmeliyim? Kuru alan, yem ve lamba önerisi de dahil her şeyi anlatır mısınız? Elimde sadece has markasının kaplumbağa sticks lerinden var. Muharrem -oğluşum- yiyor şimdilik bir sorun yok ama yeterli değil gibi geliyor bana. Lütfen beni bilgiye boğun bir an önce öğrenmem gerek.

Tabiki.

Yuvanın şuanki halinin bir fotoğrafını atabilir misiniz?

Kullandığınız bütün ekipman, su düzenleyici, yem, takviye ne varsa yazın.

Size yardımcı olabilmemiz için lütfen soruları cevaplayın.

Tabiki.

Yuvanın şuanki halinin bir fotoğrafını atabilir misiniz?

Kullandığınız bütün ekipman, su düzenleyici, yem, takviye ne varsa yazın.

Size yardımcı olabilmemiz için lütfen soruları cevaplayın.
Fotoğraf atamıyorum kameram kırık. Sabo markasının 50 W'luk ısıtıcısı ve iç filtresini kullanıyorum. Sadece yem veriyorum o da has marka bir stick. Onun dışında masa lambam var geceleri onu yakıyorum ama o normal bir masa lambası yani yeterince iyi değil.

Foruma hoşgeldiniz.

Hayvanın ufak olduğunu düşünerek stick yemde tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alın.

Gammarus alın. Sera raffy I, tetra yada dajana tercih sebebi. Hepsini netten alacaksınız. Has makbul bir yem değil. Bunu haftada iki öğün verip bitirin.

Alt sınıf su ısıtıvcıların vantuzları ince ve adi olur doğru düzgün tutmaz. Kaliteli kalın vantuz alacaksınız.

Isıdan emin değilseniz. Su içi derece alın. Sera precision marka kalite fiyat anlamında üst seviyedir. Evladiyelik gider. Bazı su ısıtıcılarda kalibrasyon hatası olabiliyor.

Geri