Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yaş sınırlaması

kraliçe

Yeni Üye
Katılım
19 Haz 2009
Mesajlar
1
bu sitede herhangi bir yaş sınırlaması var mıdır? örneğin:10-40 yaş arası gibi... veya okuması olan herkes:)
 
Yaş sınırlaması konulsa nasıl olur diye düşündüm aslında. Bazen küçük arkadaşlarımız çok kısa aralıklarla sadece "evet", "doğru", "bence de" gibi mesajlar atıyorlar ve forumu araştırmıyorlar.

Ancak yine de yaş sınırlaması yerine, uygun bir dille bunların anlatılmasının daha yararlı olacağına inanıyorum. Çok zor değil yaşını 18 olarak seçmek kayıt olurken. Üstelik bu sitelere girmeleri bile besledikleri canlılara değer verdiğini gösteriyor.
 
Son dediklerinize katılıyorum bu yüzden yaş sınırlaması olmamalı bence de, zaten öyle bir sınırlama koymak da sanal ortamda çözüm olmayacaktır sizin de belirttiğiniz gibi. İlgi ve sabırla küçük üyelerimize de yardımcı olarak forumu nasıl kullanmaları gerektiğini anlatırsak sorun kolayca çözülür ve bir karışıklık olmaz diye düşünüyorum.
 
Küçük yaştaki üyelerin siteye gelmesi aslında ilerisini düşürürsek çok yararlı bir şey.
Bu site sayesinde aldığı bilgileri küçük yaşında ve kaplumbağasına bakma hevesiyle çok çabuk öğrenip arkadaşlarına,ailesine,yakınlarına veya forumdakilere kaplumbağa bakmak konusunda yardım edebilir. :)
 
Ben de katılıyorum sylediklerinize... Bence küçük üyeler de bilinçlenme açısından iyi bir şey ve bu işten en çok mutlu olanlar yine kaplumbağalar olacaktır.
 
Hobinin veya canlı beslemenin yaşı olmaz tabiki. Forumu okuyup yazabiliyorsa yeterlidir. 7-8 yaşında arkadaşlarımızı olacağı gibi 70-80 yaşında da büyüklerimiz olabilir forumda. Sadece hitaplarda biraz dikkat etmek gerekecektir o kadar.
 
Geri
Üst