Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yavru kaplumbağa çok fazla iştahlı

m.fatihagar

Yeni Üye
Merhabalar,

4.5 cm kabuk boyu olan yavru kaplumbağam var. Sabah 1 adet axolot stick, akşam 2 adet gammarus veriyorum fakat ne zaman akvaryumun önüne gitsem elimi uzattığımda ısırır gibi yapıyor. Daha önceki verdiğim yem renginde bir çubuk var onu uzatıyorum ısırmaya çalışıyor sebebi nedir bilen var mı?

Akvaryumu , kurutma alanı, ısıtıcısı mevcut. Her hafta 25 litre civarı suya 4 -5 damla tor-axsol damlatıyorum..

Foruma hoşgeldiniz.

Bu hayvanlar kış uykusuna bağlı yağ depolama eğilimiyle sürekli yemek ister ama ölçü üstü vermiyoruz. Yalnız sizde az veriyorsunuz.

4 adet axolotl, 5-6 adet gammarus yapın.

Hayvanın sizi gördüğünde hareketlenmesi yem vereceğiniz hissiyatı.

Tor-axol metilen mavisi mi, su düzenleyici mi?

Foruma hoşgeldiniz.

Bu hayvanlar kış uykusuna bağlı yağ depolama eğilimiyle sürekli yemek ister ama ölçü üstü vermiyoruz. Yalnız sizde az veriyorsunuz.

4 adet axolotl, 5-6 adet gammarus yapın.

Hayvanın sizi gördüğünde hareketlenmesi yem vereceğiniz hissiyatı.

Tor-axol metilen mavisi mi, su düzenleyici mi?
1000018769.jpg

Bundan mevcut

Vitamin damla tamam bunu haftada bir 1 damla sabah ilk stick yemine damlatıp verin. Suda hemen önüne atın yesin.

Suya damlatma ziyan yanında, yosun alg gibi biolojik oluşumları coşturur.

Vitamin damla tamam bunu haftada bir 1 damla sabah ilk stick yemine damlatıp verin. Suda hemen önüne atın yesin.

Suya damlatma ziyan yanında, yosun alg gibi biolojik oluşumları coşturur.
Teşekkürler, son olarak ısıtıcım var 26 derecede fakat uvb lambam eksik kaç w yeterli olur

Hayvan ufak uvb'ye şu aşamada gerek yok sadece ısıtma lambası olsun.

Lambayı alınca suyu 28 derece sabit yapın.

merhaba, yeni konu açmak istemedim. 3.5 cm boyunda bebek kapluşum var, elimde ahm turtle stick ve gammarus var. Kafa ölçüsü kadar yem verileceğini biliyorum, bir günde toplam 5 gammarus, 2 stick veriyorum. Ölçüsü sizce yeterli mi? @cem

Yiyebiliyorsa tamamdır ama zorlanıyorsa az biraz azaltabilirsiniz.

Stick yemde tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alın. Bunlar ufak sticktir.

Ahm biraz daha yetişkine dönük yem. 6 cm kabuk boyu sonrası kullanın. Buzdolabında saklayın.

Netten alacaksınız piyasa petshoplarında bulunmaz.

Geri