Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yavru kaplumbağa ve deri dökülme

Alana konan dekorlara basıp kaçabilirler. Panikleme durumunda sivri uçlar gözlerine batabilir.

Lamba mesafesinde hayvanın sırtı hizasına denk birşey koyup üstüne cam derece yatırıyoruz. Tam yarım saat sonra 32 derece olacak şekilde mesafeyi ayarlayın. 10 cm dahi kısa kalır.
Ya dekorlarım sivri uç değil
Sen ne anlatıyorsun
neresini anlamadın kanka sor açıklaysyım kendimi açık yazmaya çalıştım

Dekor olmaz. Taş olmaz.

Kuru alan hazir olmayacak. Suya salınım yapmayan malzemeden olmalı, çim, taş gibi malzeme içermeyecek.

Su yuksekliği en az kabuk boyunun 2 katı kadar olmalı. 10cm su yüksekliği ile başlayıp 30cm ye kadar yukseltin.

Lamba ile kaplumbağa arasındaki mesafe 25cm uygundur.
Sizin attığınız görseldeki fotoğrafıda yaptırıyorum ayrıyetten aldığım ürğnde suya uygun salınım yaomayan kaplumbağa kuru alanı diye geçiyor bu yüzden aldım

Akvaryuma özel yüksekliği ayarlanabilir kuru alan dekoru aldım su plastiği diye geçiyor salınımsız.Ayriyetten borularla yapılan kurıiu alan için bir tesisatçı arkadaşıma söyledim iskeleteti yapıcak.O elşme ulaşınca market kasasını nasıl bağlarım diyr sizi rahatsız edicrğim

Rahatsiz olmam sorun yok. Yardımcı olmaktan memnun olurum.

Siz ne aldınız kuru alan malzemesi olarak.

İnternetten aldığını iade et gerek yok fazla paraya pprc borulardan yaptiryorsan yeter market kasasini baglamazsin ortadan bı boru daha gecir tamam kenarlardan falan tutar aşağısı iskelet gibi olur anladın demi

T
İnternetten aldığını iade et gerek yok fazla paraya pprc borulardan yaptiryorsan yeter market kasasini baglamazsin ortadan bı boru daha gecir tamam kenarlardan falan tutar aşağısı iskelet gibi olur anladın demi
temuda aldım ucuzdu olsun 2 tane kuru alankarı olsun.Dediğinizi anlıyamadım biraz cagilim iskeleti yapınxa ortadan nasık boru geçiricem

Buraya yuklenmeyen fotoğraflari mailden at ben buraya yuklerim
Screenshot_2025-08-17-19-25-57-271_com.einnovation.temu.jpg

Aldığım ürün bu Plastik deriniği ayarlanabilir.Yavru kaplumbağalarım için ideal çünkü su seviyesi az olucak.Birde sizin attığınız fotodaki pvc borularla yer yapıyorum iskeletini sipariş ettim

Ideal değil.

Orda bir boşluk var hayvan düşer oraya.

Plastiğide kalitesiz belli.

Fiyatı nedır? Size kaç tl ye geldi

Tartışma mesajlarını sildim. Bu size ilk ve son uyarım. Küfür hakaret içerikli herhangi bir mesaj atan üye uyarılmadan direk kovulacaktır ve tekrar siteye kayıt olması engellecektir.

Bu site hayvan severleri bilgilendirmek amaçlı kurulmuş 15 yıldan uzun süredir aktif olarak kullanıcılara ulaşmaktadır.

İyi forumlar

Tartışma mesajlarını sildim. Bu size ilk ve son uyarım. Küfür hakaret içerikli herhangi bir mesaj atan üye uyarılmadan direk kovulacaktır ve tekrar siteye kayıt olması engellecektir.

Bu site hayvan severleri bilgilendirmek amaçlı kurulmuş 15 yıldan uzun süredir aktif olarak kullanıcılara ulaşmaktadır.

İyi forumlar
Abi guzel laftan anlamıyor. Bu kullanıcının forumdan atılmasını istiyorum

İyi forumlar
Eğer tartışma mesajlarını okuduysanız ben sadece soru sordum sürekli hakaret yedimve arkadaş eşime bana küfredene kadar

İyi forumlar
bakın admin bey tartışma mesajlarını okuduysanız eğer görürsünüz.Ben soru sorup öğrenmeye çalışırken bana hakaret etmeyr başladı ve eşime bana küfredene kadar 1 saat kadar sakinliğimi korudum.Yüzyüze buluşmayıda teklif ettim bunu ksbul etmedi ben sosyopatım diyip küfretmeye devam etti.Dün bana artık yazma dememe rağmen hâla yazıyor.Eğer siz bu arkadaşı durup dururken bana eşime hakaret ettiği için uyarmayacaksanız söyleyin ben forumdan kendim çıkarım.Bu arkadaşta yetkili anlaşılan siz soru soran üyelere küfür ederek ahmak gavat öldürürüm diyerek mi cevap veriyorsunuz.Eğer böyle ise bunu bana belirtin ben bu forumdan çıkarım ya da atabilirsiniz.

Eğer tartışma mesajlarını okuduysanız ben sadece soru sordum sürekli hakaret yedimve arkadaş eşime bana küfredene kadar

bakın admin bey tartışma mesajlarını okuduysanız eğer görürsünüz.Ben soru sorup öğrenmeye çalışırken bana hakaret etmeyr başladı ve eşime bana küfredene kadar 1 saat kadar sakinliğimi korudum.Yüzyüze buluşmayıda teklif ettim bunu ksbul etmedi ben sosyopatım diyip küfretmeye devam etti.Dün bana artık yazma dememe rağmen hâla yazıyor.Eğer siz bu arkadaşı durup dururken bana eşime hakaret ettiği için uyarmayacaksanız söyleyin ben forumdan kendim çıkarım.Bu arkadaşta yetkili anlaşılan siz soru soran üyelere küfür ederek ahmak gavat öldürürüm diyerek mi cevap veriyorsunuz.Eğer böyle ise bunu bana belirtin ben bu forumdan çıkarım ya da atabilirsiniz.

Geri